You are here
Depeche Mode Press Event In Milan Kultúra 

2018-ban is Budapestre látogat a Depeche Mode

Depeche Mode Press Event In MilanAzok után, hogy Májusban fergeteges koncertet adott Budapesten, a hazánkban legnépszerűbbnek számító külföldi együttes a mai napon bejelentette, hogy turnéja második felében ismét ellátogat fővárosunkba. 
A Depeche Mode a múlt hét során jelentette be, hogy turnéjukat az Észak Amerikai állomásuk után ismét Európában is folytatja “Global Spirit” elnevezésű turnéját. Arra, hogy Budapest is része a helyszíneknek, ma derült fény. A koncertre 2018. Február 2-án kerül sor, a Papp László Sportarénában. Jegyeket hétfő délelőttől lehet vásárolni az eseményre. A legutóbbi koncerten a jegyek ára 10 000 és 40 000 Forint között mozgott.

A Depeche Mode 11. alkalommal látogat Budapestre, legelőször 1985-ben adott koncertet a zenekar Magyarországon. (A Volán pályán.) Az eddigi koncert helyszínek között megtalálhattuk az MTK Stadiont (1993), a Budapest Sportcsarnokot (1988), a Kisstadiont (2001), a Puskás Stadiont (2006,2009,2013), valamint a Grourpama Arénát is (2017). Ez lesz a harmadik  alkalom, hogy Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher az Arénában koncertezik. (Gahan 2003-as szólókoncertjén is ez volt a helyszín.)

Az előadott dalok listája valószínűleg meg fog egyezni a Május 22-én előadott dalokéval. A legutóbbi koncerten olyan slágerek csendültek fel, mint a “Stripped”, a “Walking in My Shoes”, a “Personal Jesus”, az “Enjoy the Silence” és a “World in My Eyes”. Az együttes az új lemezéről hét dalt játszott el.  Zárásként itt egy videó a legutóbbi koncertről:

Related posts

Leave a Comment