You are here
Sundown Silhouette Lélek 

A lehetetlen igen is létezik

Szokták mondani, hogy a lehetetlen nem létezik és mostanában ez elég divatos formában lányok és fiúk testén is megjelenik tetoválásként. Valóban tisztában vagyunk azzal, hogy mit is jelent ez a szó?

A lehetetlen igen is létezik

A lehetetlen egy fogalom, amely néha fal vastagságúra tud növekedni az emberi elmében és ezzel gátolva azt, hogy bármit is elérjünk, de nem csak fal lehet, hanem szakadék két part között, ahova kellene egy híd. Hogyan építsük meg ezt a hidat? Van rá lehetőségünk? – kérdezhetnénk magunktól. Azt mondom igen 🙂

no_distance_will_keep_my_heart_from_loving_you_by_michellis13-d5y8vzx

Elébe kell menni a dolognak és megtenni azokat a lépéseket, amik előbbre visznek. Ha kell egyedül, ha szükséges barátokkal és támogatókkal, de ne adjuk fel előtte, mielőtt neki indulunk ennek azt útnak, ami lehet rövid, de lehet végtelen hosszúságú és mikor azt hinnénk, hogy itt a vége lehet akkor vetjük meg lábunkat a másik parton. Közben egyet tartsunk az eszünkben ennek elérése csak is a mi célunk. A céljaink elérése közben harcolunk önmagunkkal és mindenki mással, de a lábunk és az eszünk tudni fogja merre menj tovább.

ku-xlarge

Az út nehéz lesz közben többször is el esünk, ha el sem indulunk, hogyan szeretnénk bármit is elérni. Könnyebb azt kimondani, hogy nem és feladom mind azt, hogy megküzdeni egy gonddal, amelyet, ha legyőzünk lehet később már szinte nevetve gondolunk vissza rá.

Váczi Mihály szavaival zárnám ezt a cikket:

“Nem elég a célt látni;
járható útja kell!
Nem elég útra lelni,
az úton menni kell!
Egyedül is! Elsőnek,
elől indulni el!
Nem elég elindulni,
de mást is hívni kell!
S csak az hívjon magával,
aki vezetni mer!”

Az egész a fejünkben dől el. Mindenre képesek vagyunk, csak akarni kell és elvégezni azokat a rész célokat, amik mind oda vezetnek, ahova el szeretnénk jutni.

40977d8c1f4f0ed3f692403bed8d69cd4c8e47d44087c2cec9fbff842b82185d-big

Related posts

Leave a Comment