You are here
DSC_0656 Non-stop Tapolca 

Ajka: Nagyszabású szűrőnap, NINCSENEK VÁRÓLISTÁK a kórházban.

Ajka városa egészségügyi ellátás tekintetében ismét a figyelem központjába került, a szív és érrendszeri megbetegedések gyakorisága miatt a mai napon nagyszabású szűrőnapot szerveztek a Magyar Imre kórházban.

50 fős létszámmal önkéntes alapon biztosították a Magyar Imre kórház szakdolgozói a rendezvény lebonyolítását.

Dr. Nagy Zoltán főigazgató köszönetét fejezte ki minden egészségügyi dolgozónak, akik hivatásukhoz méltóan részt vettek a szűrőnapon.
Arra kért mindenkit, álljanak a beteg emberek oldalára és támogassák az egészségügyet, akik eredményeikben kételkednek azt üzente, hogy tévednek, mert jelentős a fejlődés.  Arra kért mindenkit, hogy ne keltsék rossz hírét az egészségügynek, ezzel csak ártanak a betegeknek, dolgozóknak, valamint a fejlődésnek is.

Érintette a várólisták ügyét, elmondta: Az ajkai kórházban nincsenek várólisták, csak előjegyzésről lehet beszélni, de ennek megoldására is tett javaslatot. A háziorvosokkal együttműködve orvosi bizottságot hoznak létre, akik szabályozzák majd az előjegyzést.
További jó hírrel szolgált, a fertőző osztály megújul, melynek terveit is bemutatta és rövid időn belül mammográf készülék is rendelkezésre áll majd a kórházban.

Related posts

Leave a Comment