You are here
wote Ajánló Zene 

Akik kisétálnak a Földről

Most következő zeneajánlómban egy igazán szerethető, bolondos stílusú, és határozottan frissességet, adó együttest szeretnék ajánlani. Egy olyan bandát, akik mindenképpen szebbé teszik az ember napjait.

A Walk Off The Earth 2006-ban alapult, a kanadai Burlingtonban. Tagjai: Sarah Blackwood, Gianni Luminati, Ryan Marshall, Mike Taylor és Joel Cassady. Az együttes papíron rock, Ska és reagge stílusban játszik, de gyakorlatilag rengeteg stílust próbáltak ki, valamint nem egy esetben ötvözték is a különféle zenei elemeket.

Walk-Off-The-Earth

http://www.geeknigma.com/2014/11/walk-off-the-earth/

Koncertek és lemezek helyett főleg a youtube-on aktívak. 2012-ben váltak igazán ismertté, amikor a videómegosztó portálokon hódítani kezdett egy felvételük, melyen Gotye Somebody That I Used To Know című számát adják elő. A videó különlegessége az, hogy az öt tag egyszerre játszik egy gitáron.

somebody

https://musiccanada.wordpress.com/tag/walk-off-the-earth/

Főleg feldolgozásokat készítenek. Eddig, többek között, feldolgozták Adele Someone Like You-ját, a Maroon 5 Payphone-ját, valamint a Party Rock Anthem-et, az LMFAO-tól. 2012-ben megjelent egy saját szerzeményük is, mely a Gang of Rythm címet viseli.

Walk Off the Earth FB

http://www.mtv.com/artists/wal

Első lemezüket szintén 2012-ben adták ki R.E.V.O címmel, melyet a következő évben bővítettek néhány új dallal. Az album turnéja 2013-ban zajlott Európában és az Egyesült Államokban.

revo

http://www.walkofftheearth.com/music/revo

Így a végére csak azt tudnám mondani, hogy aki szereti a különleges hangszereket, a nem mindennapi hangzású zenét, valamint igazán igényes zenei élményre vágyik, az semmi képen ne hagyja ki az életéből a Walk Off The Earth-öt.

Related posts

Leave a Comment