You are here
2 Sport 

Átigazolások: Augusztus 25.

Átigazolások: Augusztus 25. A BL selejtezők izgalmai után lássuk mi változott a piacon, vagyis mely játékosok váltottak klubot éppen ma. Forrás: Transfermarkt.com

1Juan Cuadrado klubváltása pusztán azért nem a hét szenzációja, mert ezt rebesgetik, hogy a kolumbiai középpályás átigazolásának köze lehet Paul Pogba jövőjéhez is. Annyi azonban bizonyos, hogy a Juventus opciós joggal kölcsönvette a Chelseavel bajnokságot és Ligakupát nyerő, ám a szakértőket nem igazán meggyőző játékosát. Cuadrado fél évet töltött Londonban.
A Sporting a Morinrense csapatának adta kölcsön fiatal középpályását, Iuri Medeirost.

A Hamburg nem hosszabbította meg Petr Jirácek szerződését, így a cseh középpályás szabadon távozhatott. A 29 éves játékos 4 évre szóló megállapodást kötött a Sparta Praha csapatával. További hír, hogy a HSV kölcsönadta középpályását, Kerem Demirbayt a Düsseldorfnak.

A Napoli a B Ligás LAtina Calcio gárdájának adta kölcsön román középpályását, Nicolao Dumitrut.

2Marko Marin 2012-ig a német foci egyik nagy ígéretének számított, ám ekkor a Chelsea csapatába szerződött, és karrierje óriási gödörbe került. A kékek Európa Liga győzelmében alig tevékenykedhetett, így aztán azóta a kölcsönadások sorozatát kell megélnie. A Sevillánál még valamennyit játszott is az EL győztes gárdában, ám a Fiorentina semennyire, az Anderlecht pedig csak részben számított rá. A korábbi Werder játékos most a Tranzonsporban igyekezhet helyreállítani karrierjét.

Az Ac Milan megint kölcsönadta kolumbiai középhátvédjét, Jherson Vergarat. Az U21-es válogatott játékos a Livornohoz került.

Török sztárklubok között zajlott le Cenk Gönen átigazolása, a kapus a Besiktastól távozik a Galatasarayhoz 2019-ig.

Az Udinese nem sokat foglalkoztatta horvát kapusát, Ivan Kelevát, aki így a Granadához távozik.

3Nem tudom, hány embernek jut fejből eszébe, hogy Oier Olazábal egy mérkőzésen védett a 2009-es barcelonai bajnokcsapatban, ám tény, hogy a katalán hálóőrnek sikerült kitörnie a B csapat posványából, és tavaly már a Granada kapuját védhette az első osztályban. Jelenlegi csapata azonban most úgy döntött, hogy a kapust 1 évre kölcsönadja a Real Sociedadnak.

A cikk 23 óra 45 perckor zárult, holnap folytatódik az átigazolási rovat.

Related posts

Leave a Comment