You are here
átigazolások Sport 

Átigazolások: Augusztus 9/10

Átigazolások: Augusztus 9/10. Ismét két nap összevont híreivel jelentkeznék, mivel egyik nap sem történt túl sok, világsajtót lázba hozó klubváltás. A cikk nem jött volna létre a Transfermarkt.com nélkül.

Átigazolások: Augusztus 9/10

átigazolásokVasárnap egyetlen klubváltást találtam a fent említett oldalon, igaz az Antonio Cassano nevéhez fűződött. Az EB ezüstéremmel is büszkélkedhető csatár a legutóbbi szezont a Parma csapatában töltötte, ám mivel a klub csődöt jelentett, és Antonio szabadlistára került. Az öntörvényű játékos egészen idáig nem talált magának csapatot, mikor is a Sampdoria a segítségre sietett, és  2017-ig szóló szerződést kötöttek vele. Cassano 2007 júliusa és 2010 decembere között már viselte a genovaiak mezét, akikkel 2009-ben kupadöntőt is játszott.

Két játékossal is megerősítette keretét a PAOK Szaloniki: A szlovák középpályás Erik Sabo a Spartak Trnava, míg a görög középhátvéd Stelios Malezas a Paynetolikos csapatát hagyta ott a PAOK kedvéért. A szerződések 3 illetve 2 évre szólnak. További hír, hogy a horvát hátvéd Marin Leovac is a csapatnál folytatja, ő Rijekából távozik.

A Hull City fél év után vált meg szenegáli támadójától: Damé N’Doye a Trabzonsportban folytatja 2018-ig.
átigazolások

Tuncay Sanli is beállt azoknak a sorába, akik Indiába mennek levezetni, a pénz miatt. Az EB elődöntőt is játszó középpályás a legutóbbi szezont a katari UMM-Salalban töltötte, most viszont decemebr végéig szóló szerződést kötött a Pumm City csapatával.
A Chelsea szokás szerint kölcsönadta chilei hátvédjét Chirstian Cuevast: A játékos a Saint Truden csapatában lesz látható 1 évig.

Korunk egyik legjobb venezuelai játékosa váltott klubot: José Salomón Rondón 2 szép évet töltött el a Zenit csapatában, ám szentpéterváriak nem tudtak nemet mondani a West Bromwich Albion 11 millió Fontos ajánlatára. A felek 4 éves szerződést kötöttek.

A belga hátvéd Sébastien Dewaest 2 év után távozik a Charleroitól, és szerződése értelmében 2020-ig a Genk játékosa lesz.

Az Osasuna eladta gólképtelen támadóját Karim Ansfriadtot, a játékos a Panionoshoz igazolt.

A Bologna szerződést bontott támadójával Rolando Bianchival. A játékosnak 20 napja van új klubot találni.

Az AS Monaco 8 millió Eurót sem sajnált a 18 éves Sao Pauloi középpályás, Gabriel Boschilia megszerzésére. A játékost 5 évre csábították magukhoz.

átigazolásokVissza a feladónak: A Rómánál nem igazán találták meg Seydou Doumbia helyét, így aztán az Afrika kupa győztes csatárt visszaküldték egy évre a CSZK Moszkvához. A játékos igazi ikonnak számít Moszkvában, hiszen kétszer nyert bajnoki címet, és országos kupát, valamint a gólkirályi címet is ugyanennyi alkalommal tudta elhódítani.

Related posts

Leave a Comment