You are here
1 Sport 

Átigazolások: Január 24.

Mi sem mutatja jobban, hogy finisébe ért az étigazolási időszak, minthogy az általában passzív vasárnapi napon is annyi átigazolás született, mai után már érdemes külön cikket szentelni az Úr napján történt klubváltásoknak is. Az írásban segített a Transfermarkt.com.

1Sérüléséből visszatérve, a többszörös BL győztes, világ és Európa bajnok kapus Víctor Valdés, nemcsak, hogy a padra volt kárhoztatva a Manchester Unitedben, de még a kupameccseken sem kapta meg a várt lehetőséget. A vörös ördögöknél gyakorlatilag páriának tekintett hálóőrt most félévre a Standard Liegnek adták kölcsön Manchesterben.
A rájátszásért küzdő klub egyébként kölcsönadta szlovén hátvédjét, Martin Milecet a Rodának.

Rutinos támadót csábított haza a Granada, David Barral az emirátusbéli Al-Dharában próbálkozott, ám fél évig sem tartott számára az idegenlégiós karrier. Szerződése fél évre szól.

A szlovák válogatottba 30 éves korára bekerülő szélső, Lukás Tesák az orosz Arsenal Tula együttesétől, a kazah Kairat Almatyhoz igazolt az év végéig.

2A korábbi szerb gólkirály, Andrija Kaludjerovic meglehetősen hamar letudta katari Al-Sahaniva gárdájában. Most a támadó annál az FK Radnál próbálkozhat, ahonnét 2011-ben beválogatták hazája válogatottjába.

Egy korábbi litván gólkirály is klubot váltott, Deivydas Matulevicius a kazah Tobol csapatától a román FC Botosanihoz szerződött félévre.

Az ausztrál válogatottal tavaly Ázsia kupát nyerő középhátvéd, Trent Sainsbury 2 év után távozik a holland Zwollétól, és 1 millió Euró ellenében a kínai Jiangsu Suning játékosa lesz.

A Macabi Haifa kölcsönadat az izraeli válogatottban idáig egyszer szereplő támadót, Itay Shechterert a Beitar Jeruzsálemnek.

3A korábbi Newcastle ikon, Shola Ameobi meg sem tudta közelíteni a Boltonnál azt a formáját amiért imádták a szarkák szurkolói. A londoni klub a mai napon szerződést bontott a nigériai válogatott támadóval.

Az argentin származású, de montenegrói válogatott védő, Esteban Ariel Saveljich fél évre az Almeria játékosa lesz, miután a Racing Club kölcsönadta őt.

Cikkünk 1 óra 50 perckor zárult, holnap újfent jelentkezünk.

Related posts

Leave a Comment