You are here
Genoa's Iago Falque jubilates after scoring the goal during the Italian Serie A soccer match UC Sampdoria vs Genoa CFC at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 24 February 2015. 
ANSA/DANIEL DAL ZENNARO Sport 

Átigazolások Január 3.

A kezdeti, felbolydult méhkasra emlékeztető tempóból egy picit visszavettek az átigazolási piacon, viszont így is akadt azért érdekesség az átigazolási palettán.
0A korábbi angol válogatott középpályás, Matt Jarvis kölcsönszerződése tegnap járt le a Norwich Citynél, ám a kanárikat ezen rövid idő alatt is meggyőzte, hogy érdemes költeni rá. Új munkaadója 3,5 évre vásárolta meg, cirka 4 millió Euróért. további hír, hogy a Norwich keretébe visszatér a Bristol Citynéél kölcsönben focizó középpályás Elliot Benett is.

A lengyel válogatott középpályása, Michal Zyro távozott a Légia Varsó gárdájától, és a Wolwehampton csapatához igazolt, 2019-ig szóló szerződését aláírva.

A Hoffenheim egy másik brazil hátvédjét is kölcsönadta a szezon végéig, Guilherme Biteco a második ligás (brazil) Ceara játékosa lesz májusig.

A Bolton a harmadik ligás Peterboroughnak adta kölcsön hátvédjét, Lawrie Wilsont.
Genoa's Iago Falque jubilates after scoring the goal during the Italian Serie A soccer match UC Sampdoria vs Genoa CFC at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 24 February 2015. ANSA/DANIEL DAL ZENNARO

Iago Falqué a 2014/15-ös szezonban remekelt a Genoa csapatában, teljesítménye után az As Roma kölcsön is vette a spanyol támadót. A fővárosban azonban már meg sem tudta közelíteni formáját, így visszatér a piros-kékekhez.

A fiatal, hátvédsor több posztján is bevethető török játékos Kaan Ayhan pályafutását ígéretesen kezdte a Schalke csapatában, ám az idei szezonban nem igazán tudja beverekedni magát a kezdőcsapatba. A geiserkircheniek félévre kikölcsönözték őt az Eintracht Frankfurtnak.

A Rayo Vallecano  szenegáli hátvédje, Ousseynou Cissé a Beveren csapatát erősíti a szezon végéig, egy kölcsönszerződés értelmében.

000A Coventry City a lejáró kölcsönszerződések értelmében nem tart igényt sem Ben Turner, sem Joe Cole, (képünkön) sem pedig Gael Bigirimana szolgálataira a továbbiakban, így mindhárom játékos visszatér korábbi állomáshelyére. (Cardiff, Aston Villa, Newcastle)

Cikkünk 23 óra 57 perckor zárult, remélhetőleg a holnapi napon picivel több játékos cseréről is be tudunk számolni. A forrás a Transfermarkt.com oldala.

Related posts

Leave a Comment