You are here
1 Hírek Nonstop all in Sport 

Átigazolások: Július 4.

Lássuk, milyen klubváltások szolgáltattak témát a sportkedvelőknek, a hétfői napon. Forrásunk: Transfermarkt.com 1Várható volt, hogy Fernando Torrestől véglegesen megválik az AC Milan, ahol 2014 őszén szenvedett a világ és Európa bajnok támadó. EL Nino így már véglegesen visszatér az Atletico Madridhoz, ahol az elmúlt másfél évben kölcsönjátékosként volt számom tartva, ahol továbbá 2001 és 2007 között világsztárrá érett.

A rutinos, spanyol középpályás, David Fuster 6 év, és ugyanennyi bajnoki cím után távozik az Olimpiacostól, és 1 éves szerződést kötött a második ligás Getafével.

A lengyel hátvédtől, Rafal Wolskitól három kölcsönadás után végleg megvált a Fiorentina. A játékos 3 évre szerződött le a Legia Gdansk csapatával.

A korábbi utánpótlás válogatott portugál hátvéd, Nuno Reis távozott a Metztől, és három éves szerződést kötött a Panathinaikossal.

2Simone Padoin ugyan tagja volt a Juventus elmúlt öt bajnokcsapatának, ám a 2015-ös idényt leszámítva nem igazán tudott fontosabb szerepet betölteni a zebráknál. Most 600 ezer Euróért szerződtette őt a Caglari  3 évre.

A Lille 1 évre kölcsönadta fiatal belga támadóját, Baptiste Guillaumeot a Strasbourgnak.

Fiatal lengyel kapust igazolt, a Fiorentina Bartlomiej Dragowski személyében. A 3 millió Euróért elkelő, 17 éves kora óta első osztályban védő hálóőr 5 évre érkezik a Byalistok csapatától.

A Manchester City fiatal ukrán középpályást igazolt, Oleksandr Zinchenko személyében. A játékost valószínűleg kölcsönadják.

3A Middlesbrough csapata vitte véghez a nap legdrágább igazolását: A holland védekező középpályásért,  Marten de Roonért 15 millió Eurót fizettek az Atalantának. A felek szerződésének időtartama jelenleg ismeretlen.

A Brugge 3 millió Eurót utalt át a Villareal számára, azért, hogy a középpályás, Tomás Pina 4 évre hozzájuk igazoljon.

A brazil hátvéd, Felipe az elmúlt 4 évben alig került be a Wolfsburg kezdőcsapatába, így nem is csoda, hogy a farkasok ingyen adták a játékost a portugál Chaves csapatának.

A Real Madrid végleg megvált iráni származású középpályásától, Omar Mascarelltől. A fiatal játékos 3 éves szerződést kötött az Eintracht Frankfurttal.

José Manuel Jurado jó szezont zárt a Watfordban, a spanyol középpályást az Espanyol igazolta le, egyelőre még ismeretlen összegért.

4A lengyel hátvéd, Kamil Glik Európa bajnokságon mutatott  teljesítménye, máris meghozta gyümölcsét: A játékosért 11 millió Eurót fizetett a Monaco a Torinónak. A felek szerződése 2020 júniusában jár majd le.

Cikkünk 1 óra 55 perckor zárult, holnap újra jelentkezünk. 🙂

Related posts

Leave a Comment