You are here
6 Hírek Nonstop all in Sport 

Átigazolások: Július 5.

A mai napon úgy tűnik, kicsit fellendült a piac az átigazolások számát tekintve. Nagy ászok közül ugyan kevesen váltottak klubot, de mégis érdemes számot vetni a mai nap klubcseréiről is.
Forrásunk a Transfermarkt.com

A háromszoros argentin válogatott középhátvéd, Santiago Vergini csak papíron volt a Sunderland játékosa a szezonban, hiszen az angol csapat már augusztusban kölcsönadta őt a Getafébe. A játékos most távozott Angliából, ám nem a Getafe, hanem a Boca Juniors az a csapat ahol folytatja pályafutását. A 900 ezer Euróért végbe menő üzletet, egy három éves szerződés aláírásával pecsételték meg a felek.
1
Az U20-as VB bronzérmes magyar támadó Futács Márkó távozott török klubjától (Mersin IY), és a Hajduk Split csapatához szerződött. Sok sikert kívánunk a háromszoros válogatott játékosnak.

Juan Rodríguez 5 év után távozott a Getafe csapatából, a rutinos középpályást a Mallorca igazolta le egy szezonra.

A dán szélső, Lucas Andersen kevésszer kapott lehetőséget az Ajax csapatában, a Grashoppersben talán jobban megy neki. A svájciak 1,5 millió Eurót fizettek érte.
2
A Benfica lehet, hogy nagyszerű üzletet csinált, Andrija Zivkovic megvételével, hiszen a szerb szélsőt óriási tehetségnek tartották a Partizan Belgrádban, ráadásul a játékos ingyen érkezett. A korosztályos világbajnok támadó 5 éves szerződést kötött a sasokkal.

Anthony Koura személyében egy fiatal szélsőt igazolt a Nancy, a Burkina Faso-i útlevéllel is rendelkező francia játékos Nimesből érkezik 3 évre.

Az FC Zürich hazacsábította, a legutóbbi szezonban Orlandóban futballozó szélsőt, Adrian Wintert.

Ante Budimir tavaly óriási szezont futott a feljutó Crotonéban, ám a következő szezont már a Sampdoriában kezdi a horvát csatár. A 1,5 millió Euróért klubot váltó játékos 4 évre költözhet Genovába.
3
Az olimpiai válogatott hátvéd, James Tomkins igazi ikonja volt a West Hamnek az elmúlt 8 évben. A kalapácsosok azonban 12 millió Euróért elengedték a játékost a Crystal Palacehoz. A felek szerződése 5 évre szól.

A frankfurti Eintracht azon van, hogy megerősítse támadószekcióját a Fiorentinából kölcsönvett horvát, Ante Rebic ebben nagy segítség lehet a számukra. Az Eintracht további egy játékossal erősödött, az izraeli hátvéd, Taleb Tawatha több, mint 150 meccs után távozott a Maccabi Haifából.

4A VB bronzérmes holland középpályás, Leroy Fer már tavasszal is a Swansea csapatában játszott, ám akkor még csak kölcsönjátékosként. A walesi klubként is a PL-ben szereplő gárda most 6 millió EUróért végleg megvette őt a QPR-tól. Szerződése 3 évre szól.

Lillo Castellano személyében egy rutinos hátvéddel erősített a Gijon, a játékos az Eibártól érkezik.

Rémy Cabellat a Newcastle United a tavalyi szezonban kétszer is kölcsönadta az Marseillenek. A középpályás igazi alapember volt az OM-ben, és a következő években is az lehet, hiszen a francia csapat 8 millió Euróért végleg megvásárolta őt. Közben a szarkák elveszítették, Fabricio Coloccinit is, a rutinos argentin hátvéd 8 év, és több, mint 250 meccs után távozott a San Lorenzoba.

6Kétségtelen, hogy a mai nap legnagyobb neve, aki klubot váltott az Nani.  A MU-val Bl-t nyerő játékos egy évig húzta a Fenerbahcéban, mire rábólintott  a Valencia ajánlatára. A felek az EB után kötik majd meg 4 évre szóló, 9 millió értékű szerződést.

Aaron Mooy szerződésén még meg sem száradt a tinta, a Manchester City máris kölcsönadta az ausztrál középpályást a Huddersfieldnek.

A Besikatas 3 éves szerződést kötött a Deportivo La Coruna cserekapusával, Fabrival.

A Granada szerződést bontott a korábbi UEFA kupa és Bajnokok Ligája győztes portugál hátvéddel, Ricardo Costaval.

A Malaga fiatal szélsője, Ricardo Horta egy évre, a Braga csapatába kerül kölcsönbe.

A Rennes 2 millió Eurót fizetett azért, hogy a fiatal algériai hátvéd, Ramy Bensebaini 2020-ig náluk rúgja a labdát.

A Rela Sociedad 180 meccs után ingyen engedte el hátvédjét, Alberto de la Bellat az Olimpiacoshoz.
A katalán származású játékos 2 éves szerződést kötött új klubjával.

A Bournemouth 3,5 millió Euróért végleg eladta Lee Tomlin játékjogát a Bristol Citynek. A tavasszal már a második ligában játszó játékos, 3 évre írt alá régi/új klubjához.

A nap legnagyobb értékű klubváltása egy 18 millió Eurós transzfer: Sime Vrsaljkoért a Sassuolo horvát hátvédjéért fizetett ennyit az Atletico Madrid. A felek szerződése 5 évre szól.

A korábbi Real Madrid játékos, Pedro León 6 év után ingyen távozik a Getaféból. A szélső 3 évre kötelezte el magát az Eibárhoz.

7Matías Suárez 8 évet játszott az Anderlechtben, ahol 4 bajnoki címet nyert, valamint az év játékosának is megválasztották. Most ő is a klubváltás mellett döntött és hazaszerződött nevelőegyesületébe, az argentin Belgranóba.

Az aktuális üzbég gólkirályt, Igor Sergeevet az év végéig kölcsönvette Taskentből a Pekingi Guan csapata.

A német és orosz válogatottban is megforduló középhátvéd, Roman Neustädter nem hosszabbította meg szerződését a Schalkéval, és így ingyen igazolhatott a Fenerbahce csapatába.

Cikkünk 2 óra 20 perckor zárult, holnap folytatjuk a transzferek bemutatását.

Related posts

Leave a Comment