You are here
barta lilla Nonstop bodybuilding & Fitness 

Barta Lilla – Étrendem

Az étrendem nem igen változatos mivel sajnos allergiás vagyok a gluténre és a tejtermékekre is. Ezáltal a táplálkozásom igencsak szűk keretek közt mozog.

Tehát igyekszem minél változatosabbá tenni. Előző interjúban olvashattátok imádok sütni, főzni. Sokszor magam találok ki dolgokat, amik nem hétköznapiak, de számomra annál finomabbak. Szeretem új ötletekkel gazdagítani nem túl színes táplálkozásom. Sokan kérdezik, hogyan bírom még a csirkét vagy a rizst megenni. Nekem valamiért megunhatatlan én imádom. Bár nekem a leg finomabb fincsi a lazac azt töménytelen mennyiségben el tudom fogyasztani bármilyen formában.

barta lilla

 

 

Reggeli: 8:00 óra tojásfehérje rúd puffasztott rizzsel

10:00 óra csirke puffasztott rizzsel, zöld almával

13:00 óra tonhal kókuszreszelékkel, petrezselyemmel, kölessel, zöldségekkel

16:00 óra csirke puffasztott rizzsel, zöldségekkel

16:30 óra EDZÉS

19:00 óra csirke rizs zöldség

21:00 óra csirke zöldségekkel

 

 

 

 

RENGETEG FOLYADÉK

 

Körülbelül így néz ki egy napom a szénhidrát bevitelem egy napra körülbelül 350 g off szezonban. Nyilván nagyon sokféle képen lehetne variálni a menüt ez egy sablonos egyszerűsített napomat takar. Sokan mondják, hogy a diétás étkezés unalmas, szerintem ez butaság. Rengeteg helyen fellelhetők már diétás termékek. Sok bevásárlóközpont árulni kezdte a finomabbnál finomabb dolgokat. Rizs helyett lehet köles, bulgur vegetáriánusoknak lehet csicseri borsó, tofu és sorolhatnám még csak nyitott szemmel és füllel kell járni, kelni.
A táplálék kiegészítők és vitaminokat sem szabad elhanyagolni mivel pótolni kell a hiányosságokat. Gondolok itt a BCAA és glutamine fogyasztásra B6, multivitamin, halolaj és egyéb fontos dolgokra, amit nem biztos be tudod juttatni az ételből olyan mennyiségben, ami elegendő.

Edzés

A hetem változékony így soha nincs megszabott idő, hogy csak akkor edzek. 6 napot edzek egy héten.
Külön csoportokra bontva edzem, mindig ügyelve arra, hogy az elmaradt testrészeket előnybe részesítsem. Ezért a karomat kétszer edzem egy héten például. Bár mint mindenki tudja, aki ebben a sportban van, soha nincs olyan pillanat, amikor valamivel meg vagy elégedve azzal, amit a tükörben látsz. „Illúziók sportja”.

  1. nap Hát-bicepsz:

barta lilla4*15 mellhez húzás széles fogással
4*15 döntött törzsű evezés
4*12-15 hashoz húzás alsó csigával szűken
4*15 letolás
4*12 bicepsz állva rúddal
4*12 kalapács bicepsz
4*12 koncentrált bicepsz
NYÚJTÁS

 

 

Írta:

Barta Lilla

Related posts

Leave a Comment