You are here
11173347_898121093562236_8517819392906345155_n Sport 

Bayern München hírek: 2015. május 4.

A Barcelona elleni mérkőzésre való ráhangolódás egy picit elvonhatta a figyelmet a Bayern München többi alakulatáról, most megtudhatjuk, mi történt velük az elmúlt héten.

11173347_898121093562236_8517819392906345155_nLabdarúgás: A bajnokaspiránssá előlépett női csapat a héten nem vívott mérkőzést. Az Essen elleni utolsó meccsen fog eldőlni a bajnoki elsőség sorsa, amelyet vasárnap 14 órakor rendeznek. A találkozót a német Eurosport 2, v valamint a DFB.de élőben közvetít,.valamint külön cikket összefoglalás gyanánt nálunk is. (A televízió élőben adja a Frankfurt-Wolfsburg meccset is.)
Fontos hír, hogy két kulcsjátékos, Wenninger és Feiersinger is 2017-ig meghosszabbította szerződését.
A hölgyek második csapata 6:1-re kiütötte a kiesőjelölt Niederkirchen csapatát, Melike Pekel klasszikus mesternégyest lőtt, de betalált Hartig és Flötzner is. A csapat három fordulóval a zárás előtt az ötödik helyen áll a Bundesliga 2 tabelláján.
A férfiak második csapata két nagyszerű győzelmen van túl a héten. Az utolsó Seligenporten elleni mérkőzést a papírformának megfelelően nagyon simán sikerült hozni. A 3:0-ra megnyert találkozó góljait Weibrauch, Wegkamp, és Fischer szerezték
A pénteken aratott Bayeruth elleni 5:1-es diadal azonban már figyelemreméltóbb eredménynek bizonyult. Wegkamp most ismét betalált, gyönyörű fejesével 1:0-val fordulhattak a müncheniek a szünetre. Az 51. percben a Bayeruth kapott egy véleményes büntetőt, amellyel kiegyenlítettek (A csatár felrúgta a védőt, utolsó emberként.) ám Tobias Schweinsteigerék a pályán vettek nemes bosszút. Gyönyörűbbnél, gyönyörűbb gólokat szerzett a csapat, Basta a 73. percben jutatta vezetéshez a „Kis Bayernt”, majd Stephan Ribery növelte a különbséget, hogy aztán az idősebb Schweinsteigerd6e5bb10aa9cb9d63bb8114a241c0f2d egy duplával pecsételje meg ellenfele sorsát. A 4. gól t különösen szép összjáték előzte meg az ifjabb Ribery és az idősebb Schweini között. (Fivéreik is megirigyelték volna ezt a passzolgatást.)
Jól mutatja, hogy milyen formában van a tartalékcsapat, hogy két játékos Görtler illetve Strieder a hétvégén bemutatkozhatott az első csapatnál is.
A Bayern II a második helyen áll, reális esélye azonban már nincs, hogy befogja a listavezető Würzberger Kickerst.
(A meccs összefoglalója megtekinthető a www.two.de honlapon.)

Az U19-es csapat zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a héten. Viszont nem szabad elfeledni, hogy a Karlsruher vagy a Freiburg csapata az élmezőnybe tartozik, ám most az utolsó előtti Augsburg gárdája ellen buktak Lukas Schollék. A Bayern góljai tulajdonképpen keretbe foglalták a meccset, hiszen az első és az utolsó gólt is müncheni játékos szerezte a találkozó során: Eberwein és Marinovic volt eredményes a 3:2-es vereség alkalmával. A gárda a nyeretlenség miatt visszaesett az ötödik helyre.
Az U17-esek szintén az ötödik helyen állnak, ők a Nürnberg ellenében értek el 1:1-es eredményt. A csapat gólját Marco Stefandl lőtte.
.
Kosárlabda: A tavaly bajnokságot nyerő férfi csapat lejátszott az lapszakaszt tekintve utolsó, immáron tét nélkülinek minősülő mérkőzését Miciék az utolsó fordulóban az Oldenburg gárdáját múlták felül, magabiztos 70:53-as végeredményt kiharcolva. A Bundesliga rájátszása holnap után kezdődik, (A Bayern első meccsére május 9-ig kell várnunk.) a Bayern a Frankfurt testén keresztül verekedheti be magát a legjobb négy közé-. A párharcok az egyik fél harmadik győzelméig tartanak.
A találkozókat a DSF közvetíti.

Források: soccerway.com
transdermarkt.de

Related posts

Leave a Comment