You are here
black-friday Life 

Black Friday

Idén világszerte megrendezésre kerül a Balck Friday nevű esemény, így Magyarországon is. Amerikában már évek óta “ünneplik” ezt a napot, amikor is hatalmas árleszállításokra számíthatunk egyes boltokban, mint például az egyik legnagyobb online kereskedőnél az Extreme Digitalnál.

Black Friday

A cég az idén november 20-án rendezi az eseményt vagyis egy héttel előrébb hozzák a a nagy akciós napot. Ilyenkor az emberek nagyértékű elektronikai cikkeket is vásárolhatnak olcsón, mint okos telefont ami elég elterjedt manapság, de a televízió is népszerű karácsonyi ajándék.

Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgató szerdai sajtótájékoztatója szerint a legnagyobb netes értékesítés műszaki területen történik, de a baba-mama termékeket és az állateledelt is sokan keresik online. A cégnél karácsony előtt 244 ezer terméket visznek ki a vásárlókhoz, 5 milliárd forint értékben, négyszer annyi megrendelést kapnak ilyenkor, mint az év más időszakaiban.jd

Amíg az Extreme Digital egy héttel előbb szállítja le árait, addig az Emag, eDigital vagy a Stylebolt november 27-én. Ezen a napon jelentős árengedménnyel tudjuk megvenni álmaink mobiltelefonját vagy gyermekünk számára a tökéletes karácsonyi ajándékot.

Bár itthon még nem olyan elterjedt mint az USA-ban reméljük, hamarosan a legtöbb bolt csatlakozik a kampányhoz és minél olcsóbban tudunk majd vásárolni ebben az időszakban.

Related posts

Leave a Comment