You are here
20161130_171732-1 Főételek Nonstop Receptek 

Borsós-kolbászos csirke

A mai napon egy finom főfogást mutatok be Nektek!

Végy hozzá:

  • 2 fej vöröshagymát
  • 3-4 cikk fokhagymát
  • 2-3 evőkanál étolajat
  • 2 egész csirkemellet
  • 30 dkg borsót
  • 1 szál kolbászt
  • sót
  • őrölt borsót
  • csirke fűszersót

20161130_160555-1
20161130_165536-1

20161130_171732-1

Az elkészítése:

A vöröshagymát vágd fel kis kockákra, olajon dinszteld meg. Közben vágd fel a csirkemellet kis kockákra. Ha elkészült a hagyma, akkor a csirkét add hozz, meg a fűszereket. A fokhagymát kis csíkokra vágom, és úgy adom hozzá a húshoz. A csirkéhez adj 1 deci vizet, s úgy főzd. A borsót külön sós vízben főzd. Míg fő a csirke és a borsó, addig a kolbászt karikázd fel. Ha már puhul a borsó, akkor szűrd le, és add hozzá a húshoz, meg a kolbászt is, és főzd össze az egészet. Szükség esetén még adj hozzá fűszereket. Rizzsel, vagy bulgurral tálald.

Jó étvágyat hozzá! 🙂

Kuláné Németh Noémi

Related posts

Leave a Comment