You are here
schwartz-béla Hírek 

Botrányos közmeghallgatás Ajkán.

Ajkán közmeghallgatást tartottak 2017.02.15-én. Több Facebook oldalon is megjelent a megbotránkoztatást keltő videó, ahol egy idős hölgyet nem hallgatott meg Schwartz Béla (MSZP) a település polgármestere INFO-TV-s informátorunk elmondása alapján. 

Az idős hölgy fel is háborodott azon, hogy Schwartz Béla ilyet megenged magának, hogy nem hallgat végig egy választópolgárt. Úgy látszik Ajkán mindent lehet? Mutatjuk a videót aztán folytatjuk:

Nem ez az első eset, hogy Schwartz Béla valakit valamiben korlátoz. Korábban már feltettük a kérdést, az ajkai emberek meddig tűrik még meg a szocialista birodalom fellegvárában az egyoldalú hatalmi formát? Mikor dönt végre úgy Ajka, hogy leveti magáról az elnyomás láncát és teret ad a szabadságnak?

Akkortájt éppen, az ajkai képviselő-testület többségét alkotó szocialista frakció a törvényi kötelezettségének eleget téve a város területén forgatható művészeti filmek forgatásáról, rendeletben csak az önkormányzat többségi tulajdonában lévő televíziónak adott állandó engedélyt.

A cikk itt érhető el: http://nsppress.hu/fekete-diktatura-ajkan-avagy-eljen-sajtoszabadsag/

Kíváncsian várjuk, hogy a térség országgyűlési képviselője Rig Lajos (Jobbik), aki Schwartz Béla (MSZP) polgármesternek újabban jó barátja lett, szót mer-e majd emelni  választópolgárok érdekei miatt. A szólásszabadságért is aggódik-e majd, mint ahogy azt teszi a sajtószabadságért (bár Ajka esetében ezért sem aggódott).

Fotó: pestisracok.hu

Related posts

Leave a Comment