You are here
erzsebetutalvanyerzsebetutalvanyhu Hírek 

Egy nyugdíjas gondolatai az Erzsébet utalványról és a liberális hisztériáról.

Jártó Róza írt nyílt levelet, melyben megosztotta gondolatait az Erzsébet utalványról és a hozzá kapcsolt Orbán Viktor levélről, melyet most változatlanul közlök és a hitelesség kedvéért az eredetit is bejegyzem a cikk végén:

Ma megkaptam azt a bizonyos Erzsébet -utalványt.

De nem csak azt. Az utalvány mellett, vagy fordítva…, egy levél is volt.

Bevallom kissé szorongva kezdtem a sorok olvasásához. Elsődlegesen azért, mert amióta döntött a kormány, hogy engem, a nyugdíjast, megtisztel egy szerény, de annál hasznosabb ajándékkal, mást se olvasok a balos sajtóban, hogy ezen a 10 000 ( tízezer!) forint értékű utalvánnyal fogja megvenni a 2018 évben majd lebonyolító választáskor a szavazatom.

Gondolom a balos sajtó nem tudja, hogy az én szavazatom 1 (egy) amit az utóbbi években arra a pártra adhattam akire akartam. Vagy nem adtam, mert nem mentem el szavazni. Mert ezt is büntetlenűl megtehettem volna. De amióta nem kötelező én bizony elmegyek szavazni. És nem csak elmegyek, de hiszem, hogy önként, szabad akaratomból én magam formálom a jövőmet.

Kérem! Nagyon kérem a kommentelőket, hogy itt ne ugorjanak rám, és ne szórják rám a mocsok vénasszonyra, aki ráadásul még csak nem is pártnyugdíjas, a mocskot, hogy mit is akarok én formázni mikor olyan vén vagyok, hogy csak na, és tök hülye is, mert azt hiszem, hogy nekem, az én koromban, van még jövőm… !…
Pedig van jövőm!
Sőt! Máris készülődöm arra, hogy mint négy éve, most is lesz jó pár jelölt aki engem a polgárt akar irányítani.

Négy éve 14 pártból választhattam. Most kíváncsi vagyok, hogy megint hány párt, egyesülés, összefogás fogja érezni, hogy alkalmas arra, hogy irányítsa kis Hazámat.

Azt is tudom, hogy jól felkel kötnie a “gatyaszárat” annak aki az én voksomra pályázik és ehhez kevés ha ők is adnak, mondjuk 10 000 forint értékű karácsonyi ajándékot… .

… és visszatérve az Erzsébet-utalvány-ajándékom kísérő leveléhez, egy betű, egy sor, egy utalás nem volt a levélben, hogy ezért tőlem bármit is várnának a későbbiekben… illetve mégis, azt, hogy jó egészséget kívánt nekem, a nyugdíjasnak, a Magyar Köztársaság kinevezett miniszterelnöke: Orbán Viktor!
Jártó Róza 2017. december 12

A nyílt levél forrása: https://www.facebook.com/notes/debreczenin%C3%A9-j%C3%A1rt%C3%B3-r%C3%B3za/erzs%C3%A9bet-utalv%C3%A1ny-2017-kar%C3%A1csonya/1783982628340365/

Írta:

Related posts

Leave a Comment