You are here
tsu-facebook Hírek Tech 

Facebook vs Tsu

Ha te is unod a monoton, értelmetlen semmittevést a Facebookon. Netán cikinek érzed, hogy a saját anyád-apád a Facebookon Likeol-ja ugyanazokat a posztokat, mint te. Vagy esetleg valami újdonságra vágysz? Tudd hogy van kiút, Tsu (helyesen írva Tsū).

Amely még nem örvend milliárdos rajongó tábornak. Viszont így is a Facebook talán egyik legnagyobb ellenfele lehet. Zuckerberg most nem kicsit fenyegetve érzi a birodalmát, és a felhasználóinak hűségét. Ahol tudta tiltotta a Tsu -t. Szóval nem csak, hogy nem engedi a weboldal megosztását, de még viszamenőleg is törölte a velekapcsolatos linkeket. Hisz egy olyan veszélyes irányelvet követ, amit csak a youtube mert eddig megtenni…

De mégis mi az amitől a Facebook ennyire fél? a Tsu nem más mint egy közösségi oldal, ami pénzt fizet a felhasználóinak, annak használatért. Facebookról már tudjuk, hogy reklámfelület generálásával keresi meg a kenyerét. A Tsu elvben hasonló, ám az így szerzett bevételének csupán egy töredékét 10%-át tatja meg, a bevétele 90%-át meg a felhasználónak adja, így csábítva át a Facebook felhasználóit. Ezt halván úgy gondoltam érdemes lenne utána járni, hogyan is működik ez a viszonylag gyermekcipőben járó oldal.

screen-shot-2014-10-17-at-4-33-59-pm
a felhasználó felülete

Első látásra a Facebook tulajdonságait nagyjából hozza. Lehet vele barátokkal chattelni, csoportokat létrehozni, szövegeket, képeket posztolni amihez ad az oldal egy egyszerűbb kepszerkesztőt is. A linkek posztolásakor előnézetet kapunk az oldalról, ez a Youtube videókra is vonatkozik. Az viszont téves infó, hogy videókat is fel lehet tölteni, sajnos a Tsu úgy gondolja arra ott van a Youtube, ezt gif-kép keszítésével/feltötésével kompenzálja. A mobil applikációja inkább az Instagram desing-jat hozza. Tulajdonságokba is sok mindent átvett tőlle. a Tsu -t én inkább Instabooknak nevezném, mint inkább antiFacebooknak, ami jó mert egyszerre helyettesít 2 szeretett alkalmazásunkat is. A Tsut már 3 napja használom, és azt kell hogy mondjam teljesen megvagyok vele elégedve. Amin elsőnek meglepődtem az a pőrgés volt, ami ezt a közösségi oldal jellemzi. A követéseim száma óriási gyorsasággal nő. Mostanra örömmel jelentem be, hogy 3 nap alatt több mint 300 követőre tettem szert, különösebb erőfeszítések nélkül és még pénzt is szereztem 0,331 $-t.

Tsu-A-very-easy-way-to-make-money-online-and-generate-leads-myleadsystemprosignup
Itt tudod megnézni a napi bevételt 🙂

Azt viszont nehéz megmondani, hogy mire számol fel pénzt ugyan is egy bonyolult algoritmuson alapszik amit teljesen csak a Uve Lang, az alapító tudhat. Viszont vannak dolgok amik mindenképpen szerepet játszanak a kereseted eredményességéhez. Azpedig nem más mint a Nézettség, a Like-ok száma, a Kommentek, és a Követők száma. Már csak megkell várnom a 100$-t, ugyanis ez az az összeg aminél már ki lehet kérni a jólmegérdemelt pénzünket. Egyelőre még csak csekk formályában, ám a Tsu szerint hamarosan Paypal formájában is kilehet kérni.
Minden estre én úgyvélem, hogy van hová fejlődnie, és habár nem nevezhető aranybányának azért mindenképpen pozitívum a gondolkodás modja. Én minden estre úgy gondolom remek Facebook alternatíva lehet. És ki tudja, talán még a Szírek is átvándorolnak a jobb élet reményében a Tsu -ra.

Írta: Szántó Attila

Related posts

Leave a Comment