You are here
unnamed (1) Non-stop Tapolca 

Fenyvesi Zoltán: Magyarország óriási csaták, döntő ütközetek előtt áll.

Elindult a kormány Nemzeti konzultációja Állítsuk meg Brüsszelt! címmel és a konzultációs íveket választókerületünkben is elkezdték postázni – kezdte sajtótájékoztatóját Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP 3.sz. választókerületi elnöke április 27-én, csütörtök délelőtt.

Magyarország óriási csaták, döntő ütközetek előtt áll. Brüsszel egyre több ügyben akar a fejünk felett dönteni, arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat, és elvennék tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésekről és a munkahelyteremtés módjairól.

Miért is van erre szükség? Ha Brüsszel dönt helyettünk, nem a magyar emberek járnak jól, ha Brüsszel dönthet a rezsicsökkentésről, a bevándorlásról, a bérekről és az adókról, csak a multik járnak jól, ha Brüsszel dönthet a bevándorlásról, Magyarország is tele lesz bevándorlóval és megnövekedik a terrorveszély nálunk is.

A Brüsszellel vívott harcokhoz a magyar emberek támogatását kérjük. Az Állítsuk meg Brüsszelt! címmel indított nemzeti konzultációban ezért 6 kérdést teszünk felAkinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás-politikáját, az töltse ki a kérdőívet! Ezekben a kérdésekben a kormánynak és a kormánypártoknak határozott véleménye van, de szeretnénk lehetőséget adni a magyar embereknek is, hogy elmondhassák véleményüket.

Vegyük sorjába a kérdéseket:

Első kérdés, rezsicsökkentés:

Brüsszel el akarja törölni a hatósági energiaárakat, így a rezsicsökkentés eltörlésére készül. A magyar családok rezsidíjai így ismét az egekbe emelkednének. Meg kell védenünk a rezsicsökkentést!

Az ajkai Primer Kft. közel 300 millió Ft-os évi támogatása megszűnne és a lakások távfűtése évente 50 000 – 60 000 Ft-tal emelkedne.

Második kérdés, a bevándorlás-politika:

Brüsszel ez év közepére ki akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát, arra akar bennünket kényszeríteni, hogy bontsuk le a fizikai és a jogi határzárat, és engedjük be a migránsokat. Nagyon fontos az emberek támogatása, hogy szembe tudjunk szállni Brüsszellel és a bevándorláspárti liberális hazai politikai szereplőkkel. Ilyen Ajka város polgármestere is, aki nem határolódott el a betelepítési kvótától, bárhogy is kértük azt tőle több ízben is, ami annál is inkább sajnálatos, mert a népszavazáson résztvevő ajkaiak 97%-a nem kér a migránsok betelepítéséből. Ajka nem bevándorlás párti, csak a polgármestere.

Harmadik valamint a negyedik kérdés, a migránspárti külföldről pénzelt szervezetekről szól:

Vannak szervezetek, akik segítik a tömeges illegális bevándorlást és még pénzt is keresnek rajta, ezért a tüntetésekkel és a sorozatos támadásokkal megpróbálnak nyomást gyakorolnak a magyar kormányra.

Az ötödik és hatodik kérdés, a munkahelyteremtő intézkedésekről és az adócsökkentésekről szól:

Brüsszel ezekben is el akarja venni a döntés jogát a tagállamoktól. Nem szabad engedni, hogy Brüsszel diktálja nekünk, hogy milyen gazdaságpolitikát folytassunk, és mennyi adót fizessünk. Továbbra is mi magunk akarunk dönteni a magyar gazdaság jövőjéről és az adócsökkentésekről. Amióta Magyarország saját útját járja, a gazdaság erősödik, csökkennek az adók és nőnek a bérek.

Arra kérjük az ajkai, tapolcai, sümegi embereket, hogy akinek fontos a nemzeti függetlenség, aki meg akarja védeni a rezsicsökkentést, aki meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás-politikáját, töltse ki a nemzeti konzultációs kérdőívet, küldje vissza a kérdőíveket május 20-ig, vagy töltse ki online fejezte be tájékoztatóját Fenyvesi Zoltán.

Felvétel a sajtótájékoztatóról:

Related posts

Leave a Comment