You are here
Fotó: filmrakat.hu Ajánló Film 

Filmelőzetes: Argo 2 (2015)

Fotó: filmrakat.hu
Fotó: filmrakat.hu

Aki alábecsüli Balog Tibit és válogatott bandáját, az örökre megemlegeti, feltéve ha túléli az eseményeket! Ugyanis Tibi, Bodri, Tyson és Pszicho visszatérnek a mozikba! Az Argo 2-ben egy titokzatos megbízás körül forognak az események, amelyben érintett a japán maffia, a Tejesember, a bosszúra éhes Hangyás Dzsoni és a teljes szlovák hadsereg.

Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak. Egy japán szindikátus árnyékembere (Kulka János) balszerencséjére pont Tibiéket bízza meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozó megszerzésével. Tibiék vajmi keveset értenek az IT világához, ezért egy számítástechnika tanárt (Bán János) visznek magukkal a lehetetlennek kinéző műveletre. A bajt a roma maffia vezetője (Nagypál Gábor) fokozza, amikor egy korábbi ügy miatt elégtételt akar venni Balog Tibin. A hajsza során Tibiék továbbá a japán bérgyilkosokat és a szlovák hadsereget is magukra haragítják, így az esélyük arra, hogy a nagy pénzzel Malibu-ra szökjenek, erősen csökken.

De aki Balog Tibit alábecsüli, annak annyi, mert Tibi megoldja okosan.

ARGO 2 (Korhatár besorolás +12)
Színes magyar akciófilm-vígjáték, 2015

Gyártó: Argo 2 Production
Főszereplők: Kovács Lajos, Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József, Kulka János. Fényképezte: Christoph Vitt.  Filmzene: Czomba Imre.  Eredeti zene: Kerekes Band.  Díszlettervező: Galambos István. Jelmeztervező: Homonnay Gábor.
Producer: Árpa József, Árpa Attila. Írta: Huszár Péter, Trunkó Bence, Árpa Attila.
Rendezte: Árpa Attila

Bemutató: 2015. április 30.  Forgalmazó: InterCom.

Írta: Nagy Miklos

Related posts

Leave a Comment