You are here
A film egyik plakátja (www.fullmovie2k.com) Ajánló Film 

Filmelőzetes: Halálos Iramban 7 (2015)

A film egyik plakátja (www.fullmovie2k.com)
A film egyik plakátja (www.fullmovie2k.com)

A Halálos Iramban 7 az utolsó olyan film, amelyen az azóta halálos balesetet szenvedő Paul Walker is szerepel Vin Diesel oldalán.

Miután végeztek Owen Shaw-val és bandájával, Dominic, Brian és a csapat visszatérhetnek az Egyesült Államokba, hogy ismét normális életet éljenek, ahogyan azt tervezték. De Owen bátyja, Ian Shaw (Jason Statham), aki Han halála után lép színre, Dominic nyomában van, és bosszút esküszik öccse halála miatt. A csapat készen áll, hogy megölje azt az embert, aki a legjobb barátjuk haláláért felelős.

Fotó: filmrakat.hu
Fotó: filmrakat.hu

A megállíthatatlan, turbó fokozatba kapcsolt akciósorozat tovább száguld a hetedik résszel, melyben a Halálos iramban 6. részéből visszatér a vászonra Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson, valamint újra csatlakozik hozzájuk Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky és Lucas Black. Új arcok is társulnak a szereplőgárdához, például Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey és Kurt Russell, valamint Jason Statham, aki az előző rész végén már letette névjegyét.

Fotó: filmrakat.hu
Fotó: filmrakat.hu

 

Halálos iramban 7 (Korhatár besorolás: +16)
Színes, szinkronizált amerikai akció-thriller, 2015,

Gary Scott Thompson karakterei alapján írta: Chris Morgan. Operatőr: Stephen F. Windon. Producer: Neal Moritz, Vin Diesel, Michael Fottrell. Rendezte: James Wan

Szereplők:
Dominic Toretto: Vin Diesel (Galambos Péter)
Brian O’Conner: Paul Walker (Rajkai Zoltán)
Hobbs: Dwayne Johnson (Schneider Zoltán)

Magyarországon való bemutatás ideje: 2015. április 2. Bemutatja: UIP-Duna Film

Forrás: filmrakat.hu

Related posts

Leave a Comment