You are here
imago17562669m640 Sport 

Gól-nem gól?

A Fradi a hosszabbítást követő 7m-es párbajban 5:4 arányban kikapott, bár szerintük ez meg se kellett volna történjen, hiszen egy utolsó (vagy még az utáni) pillanatban szerzett vitatott gólt meg se lett volna szabad adniuk a HC Leipzig csapatának. Fellebbeztünk, de vajon nekünk adnak igazat?

A Ferencváros kézilabda-szakosztályát működtető kft. ügyvezető igazgatója, Bognár László elmondta, hogy miután a szükséges, 1000 eurós pénzösszeget még a mérkőzés után letették, a mai nap folyamán már be is nyújtották óvásukat az Európai Kézilabda-szövetségnek (EHF).

A vitatott eset, ami miatt erősen kérdéses, hogy szabályosnak tekinthető-e a gól.

Két másodperc volt hátra a hosszabbításból, amikor az egygólos hátrányban levő hazai klub szabaddobást végezhettek el, a nagyon rövid idő is elég volt nekik az egyenlítésre.
A népligeti klub szerint a mérkőzés végét jelző duda már azelőtt megszólalt, hogy a lipcsei játékos eldobta volna a labdát. A ferencvárosiak az óvás mellé a tévéfelvételt is csatolták, amely elvileg nekik ad igazat.

Ezzel egyúttal, azt is sérelmezték, hogy az utolsó lipcsei támadásnál már lejárt az idő, így legfeljebb időn túli szabaddobást végezhetett volna el a német csapat.

Az EHF-nek a napokban meg kell hoznia a döntést az ügyben.

Ha az óvás sikertelen lesz, a főtáblára jutásért játszó Fradi már csak a KEK-ben folytathatja európai kupaszereplését.

Related posts

Leave a Comment