You are here
Friday-Vancouver-Fifty-Shades-Grey-stars-Jamie-Dornan Bulvár Film 

“Ha meztelen nőt akarok látni, akkor a tükörbe nézek”

A legfrissebb hírek szerint a producerek mindent megtesznek azért, hogy Jamie Dornan még többet megmutasson magából a kíváncsi női szemeknek és ne csak az Ana Steele-t játszó Dakota Johnson vetkőzzön ki magából.

Bár még egy év mire a Szürke ötven árnyalatának a folytatása, a Sötét ötven árnyalata a mozikba kerül, már izgalmasabbnál izgalmasabb pletykákkal akarják felhívni a sorozat rajongóinak figyelmét. A legújabb hírek szerint a színész, aki május elsején ünnepelte harmincharmadik születésnapját, teljesen meztelenül fog mutatkozni a folytatásban. Feltéve persze, ha a producerek ajánlatára rábólint Mr. Grey.

Bár nem rég még úgy tűnt, hogy nem is igazán beszélhetünk majd újabb adaptációról, miután a rendezőnő és a forgatókönyvíró is kiszállt a projektból, lévén az írónővel nem bírtak egy könnyen együtt dolgozni. Ám nem kell félni, hisz már a legújabb előzetest is meg lehet nézni:

Ahogy a videóból is kiderül, a második rész még szexisebb, még pikánsabb lesz majd. A producerek komoly licitálásba kezdtek azért, hogy Mr. Dornan-t teljesen levetkőztessék. Állítólag a rendes fizetésén felül plusz másfél millió dollárt -, ami több mint négyszáz millió forintnak felel meg – ajánlottak fel a színésznek, ha ezúttal mindenét megmutatja a kameráknak, de ha még így se lenne hajlandó, a gyártók nem félnek feljebb emelni ezt az összeget.

Persze azért még így is kérdéses, hogy az ír színész rábólint e az ajánlatra, hisz az első rész pikáns jelenetei is eléggé megviselték a házasságukat. Vajon engedi e Mrs. Dornan, hogy a férje meztelenül mutatkozzon több millió, főleg női néző előtt, vagy Jamie Dornan inkább lemond a szerepről, a nagy felhajtásról és újra kérdésessé válik majd ki lesz mindenki Mr. Grey-je?

Forrás: cosmopolitan.hu

Related posts

Leave a Comment