You are here
397a7b6b783e0519c59aa38a1f4f74911326701747 Life 

Heti horoszkóp: 2015. november 9 – 15.

Heti horoszkóp: 2015. november 9 – 15. Az Oroszlán szívügyekben legyen óvatos, a Szűz markát kisebb összeg ütheti, a Bakot szerelmi csalódás érheti.

Kos
Csak akkor tudja megvalósítani az elképzelését, ha határozott és kitartóan ragaszkodik hozzá. A bizonytalankodás, akár anyagi veszteséghez is vezethet.

Bika
A hiszékenysége miatt nem okolhat senkit sem, csak önmagát. Kellemetlen perceket kell átélnie, de egy dolog azért mindenképp vigasztalhatja, hogy egy tapasztalattal okosabb lett.

Ikrek
Csak olyan ígéretet tegyen, amit biztos be is tud tartani. Különben még egy haragosával több lesz. Jobb a békesség, legyen mindjárt a kapcsolata elején őszinte, abból nem lesz baj.

Rák
A vártnál több szabadideje lesz, amit ne semmittevéssel töltsön el. Használja ki, hogy végre bepótolhatja azokat az elmaradt programokat, amikre a szíve mélyén vágyik.

Oroszlán
Szívügyekben legyen óvatos, hogy még időben képes legyen korrigálni a lépéseit. Kapkodással csak végzetes hibát követ el, aminek hosszú távon meg lesz a következménye.

Szűz
Váratlanul kisebb összeg ütheti a markát, amit legjobb, ha azonnal nem költ el, hanem biztonsági tartaléknak félre tesz. Még megörül neki, ha a siker szériája hanyatlani kezd.

Mérleg
Biztosan csak önmagára számíthat, meg persze az irigyeire, de ne törődjön velük. Támogatókban ne reménykedjen, egyedük is célhoz ér, igaz nem olyan gyorsan, ahogy remélte.

Skorpió
A munkahelyén igazságtalanság éri, de ne hagyja magát, álljon ki az igazáért. Nem lesz könnyű menet, de a kitartása meghozza a gyümölcsét. Ügyes érveléssel biztosan győzni fog.

Nyilas
Megfázás és torokfájás döntheti le a lábáról, s ha egy mód van rá, akkor pár napig maradjon otthon. Ne fertőzze meg a kollegáit. Aktív pihenéssel hamar újra a munkahelyén lesz.

Bak
Szerelmi csalódás érheti, de ne szomorkodjon, nem éri meg. Hamarosan olyan társ jelenik meg az életében, akiről idáig csak álmodozott. Adjon egy esélyt neki, legyen nyitott.

Vízöntő
Hajlamos szétforgácsolni az idejét, emiatt nem győzi utolérni magát. Jobb időbeosztással elkerülhetne egy feszültségekkel és idegeskedéssel teli időszakot az életében.

Halak
Sikerül megúsznia egy kellemetlen szituációt, de ne bízza el magát, mert a szerencse nem lesz mindig ilyen kegyes. Jobb az őszinteség és az egyenes út, még, ha sokkal rögösebb is.

Related posts

Leave a Comment