You are here
397a7b6b783e0519c59aa38a1f4f74911326701747 Life 

Heti horoszkóp: 2016. február 8-14.

A Kos lelkesedése meglehetősen hullámzó, az Ikrek minden energiáját a munkája köti le, az Oroszlán pénzügyi nehézségei egy időre megoldódni látszanak.

Kos (március 21.-április 20.)
Lelkesedése hullámzó, ami nagyon megviseli, mert emiatt alig halad a munkájával. Hiába erőlteti, hogy ne vegye észre senki, nem jár eredménnyel. Hisz a feladatával nem készül el.

Bika (április 21.-május 20.)
Az indulatai vezérlik és a legkisebb nézeteltérés is rettentően feldühíti. Esze ágában sincs kompromisszumot kötni vagy pláne elnézést kérni azoktól, akiket megbántott.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Munkájával kapcsolatos gond köti le minden energiáját. Egy új álláslehetőség kizökkenti a nyugalmából. Nem képes dönteni, mert attól tart, hogy később megbánja lépését.

Rák (június 22.- július 22.)
Az elképzelésének megfelelően halad felfelé a munkahelyi ranglétrán, ezért ne legyen elégedetlen. Ne türelmetlenkedjen, hanem dolgozzon még keményebben, a siker nem marad el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Pénzügy nehézségei egy időre megoldódni látszanak, de ez ne jelentse azt, hogy most két kézzel szórja a pénzt. Jöhetnek még nehezebb napok, ezért fogja vissza a vásárlási kedvét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Alaposan gondolja át minden lépését, mert a rossz döntésének viselnie kell a következményeit. Sokkal jobban jár, ha aggodalmaskodás helyett a megfelelő szakembertől segítséget kér.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A szerelemben csalódás érheti, mert a másik minden ígéretet készpénznek vesz. Igyekszik felvértezni magát, nehogy a szerelmes szíve bajba sodorja. De már késő, most a páncél sem segítene.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Családjában felmerülő gondokat csak együtt képesek megoldani. Tudja, most félre kell tenni a legkisebb nézeteltérést is, mert egységben az erő. Jó, hogy optimizmusa töretlen.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Egy kellemes és izgalmas találkozásban lesz része, de még ne vegye készpénznek, mert nem ő az igazi. Járjon nyitott szemmel, mert ahogy a mondás tartja, ami késik, az nem múlik.

Bak (december 22. – január 2.)
A fölösleges kockáztatást ajánlatos elkerülnie a magánéletében és az üzleti világban egyaránt, mert csak vesztesként kerülhet ki. A csillagok állása most nem kedvező, fogadja el!

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A munkahelyén hatalmas nyomás nehezedik a vállára, mert a határidő szorítja. Lazításról vagy korai hazamenetelről ne is álmodozzon. Mindennek, a pihenésnek is eljön az ideje.

Halak (február 20. – március 20.)
Fogyasszon sok vitamint, mert sajnos nagy a meghűlés veszélye. Betegen, ha nem muszáj, akkor ne menjen dolgozni. Maradjon inkább otthon, hogy ne fertőzzön meg másokat.

 

Forrás:

http://www.hirado.hu/2016/02/05/heti-horoszkop-2016-februar-8-14/

 

Related posts

Leave a Comment