You are here
huhuhu Ajánló Zene 

Hollywood Undead

huhuhuA Hollywood Undead egy rap-metal stílusú banda Los Angelesből. Dalaiknak 2 féle mondandója van: vagy lányokról, lázadásról, bulikról (kissé káromkodva) énekelnek, vagy érzelmeket – depressziót, reményt, szeretetet – közölnek, – mind kettőt ugyan abban az üvöltözős stílusban. A banda jellegzetessége, hogy a tagok maszkban énekelnek.

A banda rövid története:

Eredetileg 7 tagja volt, de Shady Jeff, majd később Deuce (a fronténekes) is kilépett. A többi tag (érhető módon) nem örült a fronténekes távozásának. Egyes pletykák szerint Deuce-t megverték, mikor egy nightclubból távozott.

Ezek után Deuce új bandát alapított (NineLives), a Hollywood Undead pedig új fronténekes után nézett. Így került Daniel Murillo (Danny) a banda tagjai közé.

Zenéjük:

Deuce-szal csak egy album készült (Swan Songs), még Dannyvel 2: American Tragedy és Notes From the Underground. A harmadik albumuk megjelenő félben van: eddig 4 számot jelentettek meg a Day of the Dead albumról.

Egy dal Dannyvel:

És Deuce-szal:

Sok rajongó „panaszkodik”, hogy az új dalok nem tükrözik a HU régi stílusát. Ebben van némi igazság: az új számokban egyre több az elektronikus aláfestés. De ami a szöveget illeti: ha megtekintjük a magyar fordításokat, azokból kiderül, hogy a Hollywood Undead nem változott sokat!

Jelenlegi tagok:

Johnny 3 Tears, Funny Man, JDog, Da Kurlzz, Charlie Scene és Danny

 

 

Related posts

Leave a Comment