You are here
vlcsnap-2012-10-02-11h47m36s215-1 Lélek Life 

Íme 4 szokás, ami tegnap ellopta a boldogságod!

Eljött egy új nap és ezzel együtt egy új kezdet is. Szóval had kérdezzem meg… Nem fáradtál még bele, hogy alkut köss ugyanazzal a fejfájással vagy egyéb fájdalommal újra és újra és újra? Komolyan. Itt az ideje, hogy megszabadulj néhány olyan szokástól, amely gátolnak téged abban, hogy boldog légy. Íme a 4 leggyakoribb rossz szokás, amit mindenképpen felejts el.

1. Mindenki más életére figyelmet fordítasz, kivéve a sajátod. Ne légy megelégedve más sikertörténetével, ne hagyd hogy csak ezekre fókuszálj és közben elfelejtsd megírni a saját sikersztorid. Amit szeretnél, azt meg is tudod valósítani.

magam

Ha azt szeretnéd, hogy az életed pozitív változásnak induljon, akkor ideje cselekedned. Tedd le a terheket – másokét is – és foglalkozz végre csak a saját életeddel, hiszen ez a legfontosabb.

2. Aggódsz a legapróbb problémák miatt is. Az aggódás egy olyan ima, amivel csak olyan dolgokat vonzzunk magunkhoz, amelyekre semmi szükségünk. Állítsd át a hozzáállásod a dolgokhoz. Csupán 10%-a az életünknek az, ami történik velünk és 90%-a ahogy ezekre a történésekre reagálunk.

anxiety_face

3. Azt várod, hogy más is olyan aranyos, kedves, segítőkész, mint Te. Sajnos ez nem igaz. Attól, hogy te segítesz fűnek-fának háttérbe szorítva a saját életed, egyáltalán nem biztos, hogy ezt vissza fogod kapni. Nem mindenkinek van olyan nagy szíve, mint neked.

4. Megengeded, hogy a tegnapi stressz ma ismét győzzön. A tegnapi stresszt teljesen feleslegesen cipeled. Ami megtörtént, az már megtörtént. Mindezt csak akkor tudod magad mögött hagyni, ha az érzelmi érettséged megerősödik. Ennek köszönhetően hamarosan meg fog benned fogalmazódni az egyik sorsfordító mondat: “Most már elég!”

shutterstock_141168931

Szóval kezd el a mai napodat! Csukd be a múlt ajtajait és nyisd ki a jövő kapuit. Végy egy mély lélegzetet és lépj át az új életedbe!

Írta: 

Lengyeltóti Bence

Related posts

Leave a Comment