You are here
29468348_2131178240448212_8141698073978994688_n Egyéb 

Jobbikos hazugsággyár Tapolcán – A vádak hamisak, nem az aláírások.

A vádak hamisak, nem az aláírások

A Jobbik hazudik, amikor azt állítja, hogy részben hamis választói ajánlásokat adtam le. Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje és Dobó Zoltán tapolcai polgármester becsapja az embereket, amikor ezzel a hazugsággal kopogtat be hozzájuk. – mondta mai sajtótájékoztatóján Tapolcán Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő jelölt.

A VÁDAK HAMISAK, NEM AZ ALÁÍRÁSOK!

Ha egy hamis aláírást is talált volna a választási bizottság, hivatalból azonnal büntető feljelentést kellett volna tennie a jegyzőnek. Felszólítom a tapolcai jegyző asszonyt, hogy nyilatkozzon arról, volt-e hamis aláírás az íveken.

Amennyiben a választókerületben az országgyűlési képviselői jelöltállításokkal kapcsolatban bármilyen szabálytalanság merült fel, azt a választási bizottságnak, illetve az érintett hatóságoknak teljes körűen ki kell vizsgálnia.

Ez a hazugság és rágalom Rig Lajos érdekében áll, hiszen a Jobbikhoz köthető facebook oldalon jelent meg a feljelentés, azon a honlapon, amelyikről a Helyi Választási Bizottság már megállapította, hogy hazugságot és álhíreket gyártott. Most ugyanahhoz a személyi körhöz köthető ez a hazugság is.

Látszik, hogy a JOBBIK és Rig Lajos a pénzért és a hatalomért bármire képes!

NE HIGGYENEK A HAZUGSÁGOKNAK ÉS AZ ÁLHÍREKNEK!

Adta ki közleményében: Fenyvesi Zoltán
Fidesz-KDNP képviselőjelölt
Veszprém megye 3. számú országgyűlési egyéni választókerület

Related posts

Leave a Comment