You are here
Fotó: glamouronline.hu Film Hírek Színház 

Jövőre folytatódik a Harry Potter-történet!

Fotó: glamouronline.hu
Fotó: glamouronline.hu

A rajongók évek óta rágják az írónő fülét, hogy folytassa Harry Potter történetét, és ha kicsit újszerűen is, de J.K. Rowling pontosan erre készül.

Az írónő saját weboldalán jelentette be, hogy készülőben van egy két részes színdarab, amelyet a londoni West Endben mutatnak majd be, és ez tölti majd be hivatalos nyolcadik rész szerepét.

A Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyerek) címet kapó darab középpontjában nem Harry áll majd, őt ugyanis elképesztő módon lekötik a Mágiaügyi Minisztérium dolgos hétköznapjai, hanem legkisebb gyermeke, Albus Severus. A rajongók bizonyára emlékeznek az ifjú mágusra, akit utoljára a Harry Potter és a Halál ereklyéi II. végén láthattunk, ahogy épp megpróbálja elérni a Roxfortba tartó vonatot.

“A legfiatalabb fiúnak, Albusnak meg kell küzdenie azzal a családi hagyatékkal, amelyet sosem akart magáénak. Ahogy múlt és jelen találkozik, apa és fiú is megtanulják azt a fájdalmas igazságot, hogy a sötétség gyakran a leváratlanabb helyekről tör elő.” – írja Rowling a darab történetét illetően. Rowling történetéből Jack Thorne írja majd magát a darabot, amit John Tiffany rendezése mellett visznek majd színpadra. Egyelőre nem tudjuk, hogy kik játszák majd a főbb szerepeket, ahogy azt sem, hogy később filmet is készítenek-e a dologból, de elég valószíntűlen, hogy a stúdió kihagyna egy ekkora ziccert.

Az előadásra a tervek szerint 2016 nyarán kerül sor Londonban, viszont aki most szeretne jegyet foglalni, az október 30-án teheti meg.

Forrás:

Gamestar.hu

Related posts

Leave a Comment