You are here
13435958_1373164822700126_1126640143_n Főételek Nonstop Receptek 

Kacsamájjal töltött jércemell baconba gömgyölve burgonyapürével

13435958_1373164822700126_1126640143_n

Hozzávalók:

  • 1 db csirkemell filé
  • 10 dkg kacsamáj
  • 5 szelet bacon

 

Hús elkészítés:

A csirkemellet közepén beszúrjuk, bele töltjük a kacsamájat, bacon szeleteket a munkalapra fektetjük, szorosan rácsavarjuk a csirkemellre. 190 fokos sütőben 10-13 percig sütőm.

 

Burgonya püré elkészítése:

Burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, sós vízben készre főzzük ezután leszűrjük. Tejszínt vagy tejet adunk hozzá, majd a vajjal kézi vagy gépi habverővel készre dolgozzuk.

 

Recept:

Kiss András

Related posts

Leave a Comment