You are here
unnamed Egyéb Hírek 

Kész Zoltán becsapta és elárulta választókerületét – Ovádi Péter sajtótájékoztatója.

Ovádi Péter, a FIDESZ-KDNP veszprémi képviselőcsoportjának frakcióvezetője sajtótájékoztatót tartott tegnap.

Mint az ismeretes az Országgyűlés szavazott arról az alkotmánymódosításról, amely megakadályozta volna a migránsok kötelező betelepítését Magyarországra. A miniszterelnök által benyújtott alkotmánymódosítás célja az volt, hogy érvényesítsük 3 millió 362 ezer ember akaratát, akik egyértelműen nemet mondtak a kötelező betelepítésre, az volt az új egység akarata.

Kész Zoltán nemmel szavazott, amellyel egyértelműen kifejezte, hogy a kvóta mellett áll. Az a Kész Zoltán, aki megválasztásakor azt ígérte, hogy mindig a választókerületben élők akaratát fogja képviselni.

Hozzátennénk, arról a Kész Zoltánról van szó aki függetlenként indult és függetlennek mondja magát.

12936716_1778169919082381_2765162796866929439_n

Kész Zoltán balról, Tóbiás József (MSZP), Gőgös Zoltán (MSZP) a független csapat                                                           Veszprémben.

15034233_747319785409134_1747802652_o

Balról Vona Gábor (JOBBIK), Kész Zoltán “független”. Vajon Kész Zoltán kinek a kedvére                                              hagyta figyelmen kívül 32.000 ember akaratát?

Ezzel a döntéssel tagadhatatlanul a választókerület akaratával ment szembe. 2015-ben Kész Zoltán 14.000 szavazatot kapott. Most 32 ezer ember szavazott nemmel. Mi ez ha nem a választókerületben élők akaratának a figyelmen kívül hagyása? Tette fel a kérdést Ovádi Péter.

Kész Zoltán elutasította a kormány beletelepítési kvóta ellenében javasolt módosítását, ezzel letette a voksát amellett, hogy hazánkba migránsokat telepítsenek. Mindezt tette annak ellenére, hogy Porga Gyula Veszprém polgármestere is levelet írt részére, amellyel nyomatékosította 20.000 veszprémi akaratát, és azt kérte, hogy képviselje őket a parlamentben.

Egyértelművé vált, hogy a kötelező betelítési kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak.

Magyarország érdeke és Magyarország védelme csak a kormánynak és a kormánypártoknak fontos.

A kormány és a kormánypártok a mai szavazástól függetlenül mindent el fognak követni, hogy érvényesítsük a magyar emberek akaratát és megvédjük az országot a migránsok betelepítésétől közölte Ovádi Péter.

Az elhangzottak és a történtek után, csak arra tudunk következtetni, hogy Kész Zoltánnak nem számít a választói akarat. Kész Zoltán nem független, komoly politikai befolyásolás alatt áll.

Kész Zoltánnak ideje lesz színt vallani és beismerni, hogy vétett a választópolgárok ellen!

Ovádi Péter oldala:  https://www.facebook.com/ovadipeter/?fref=ts

 

Related posts

Leave a Comment