You are here
kiemelt kép Ajánló Könyv 

Kristy Moseley: The boy who sneaks in my bedroom window

Most következő könyvajánlómban egy igazán gyönyörű történetet elmesélő, romantikus regényt szeretnék ajánlani. Figyelem! Antiromantikusok csak saját felelősségükre olvassanak tovább.Kristy Moseley, fiatal angol írónő regényében egy átlagos tizenéves lány életébe nyerhetünk bepillantást. A könyv annyira élethűen fest le egy hétköznapi élettörténetet, hogy az olvasó néha képes megfeledkezni arról, hogy nem a valóságban van. És mivel igazán élethű, így bemutatja a tinilányok tökéletes, rózsaszín ködös, vidám életét, de ezzel szemben képet ad az élet felhősebbik oldaláról is.

Amber Walker és bátyja Jake az idejük nagy részét egyedül tölti otthonukban, mivel anyjuk egyedül neveli őket, apjukat pedig elhagyták, mint az később kiderül azért, mert a férfi súlyosan bántalmazta családtagjait, és zaklatta a lányát. Jake legjobb barátja, Liam, aki később Amber párja lesz, szintén a házban tölti idejének nagy részét és a testvérek mindennapi életének részét képezi.

szereplők

Amber élete egy ideig a lehető legjobb körülmények között telik. Csodálatos barátja van, egy igazán szerető testvére és nagyszerű barátai. A bonyodalmat apja visszaköltözése jelenti. A férfi időközben újranősült, az új nőnek van egy Amberrel egykorú fia, Johnny, valamint egy saját gyermekük is született. Amber megtudja, hogy a férfi jelenlegi családjával is rosszul bánik, valamint azt is, hogy nem tett le lánya zaklatásáról sem. Ahogy a helyzet egyre durvul Jake, Liam és Johnny elhatározzák, hogy egy életre kirúgják a férfit a városból. Amber és a férfi volt, valamint jelenlegi felesége is megpróbálnak segíteni. De vajon meg tud oldani egy ilyen helyzetet két nő és négy tinédzser? Kiderül Kristy Moseley, The boy who sneaks in my bedroom window című könyvéből.

idézet

A könyv sajnos még csak angolul olvasható, bár ha jól tudom, online elérhető már egy fordítás is. Eredeti nyelven sem túl nehéz. Bátran ajánlom mindenkinek.

Related posts

Leave a Comment