You are here
0WZoXZUujdTl Ajánló Film 

Legjobb Star Wars női jelmezek

A új Star Wars epizód bemutatásának megünneplésére összeállítottunk pár fotót, amely néhány különleges és jellegzetes női kosztümöket mutat be. Jöjjenek a legjobb Star Wars női jelmezek.

A fotó összeállításban láthatjuk  

  • Padmé Amidala-t (Natalie Portman)
  • Leia hercegnőt
  • Rey-t
  • Dormé-t
  •  Apailana királynőt

 

V-v_Tu3Uus6l

_g4Jv9ZkeS7l

6xhaNp3R21Fl

abh7vt-7fOZl

AoSROqF7VCtl

bc67zTBkSGol

eyG9Gj7EpfJl

-NLhIm1c9t9l

omkGmn1Rzq1l

q9DovQ_Ddepl

iq3Dy2N25lfl

A metál bikini

A metál bikini, melyet a foglyul ejtett Leia hercegnő Jabba palotájában viselt A Jedi visszatér c. epizódban, ikonszerű jelképpé vált. Carrie Fisher így nyilatkozott a jelmezről: “Emlékszem a fém bikinire, amit a hatodik epizódban kellett viselnem. Azt, amit a modellek a pokol hetedik bugyrában viselnek majd“.

Az Internet Movie Database szerint Fisher azt mondta, hogy az előző részekben viselt, jobbára bő szabású ruhák nem emelték ki kellően a nőiességét, ám ennek a jelmeznek a hatására Carrie Fisher egy csapásra szexszimbólummá vált, akár csak az általa alakított karakter. Azok a jelenetek pedig, amelyekben a színésznő a metál bikinit viselte, azEmpire magazin szerint a mozitörténelem legemlékezetesebb pillanatai közé tartoznak. A Jóbarátok c. szituációs komédia egyik epizódjában (A Leia hercegnő fantázia) Rosselmondja Rachelnek, hogy sokat fantáziál Leia hercegnő arany bikinijéről.

Aggie Guerard Rodgers jelmeztervező elmondta, hogy Leia bikinijét a neves fantasy és sci-fi művek illusztrátorának, Fran Frazettának a képei inspirálták.

Ot2cfGyGGzgl

További fotókért katt:

http://www.stylebistro.com/The+Best+Costumes+From+The+’Star+Wars’+Movies/

Forrás:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Leia_Organa

Related posts

Leave a Comment