You are here
02 Interjú 

Lépj ki a komfort zónádból!

A legtöbb férfi nem tudja beismerni magának, hogy bajok vannak az ismerkedéssel, ha valaki idáig eljut akkor jön Mex Deluxe és csapata, akik segítenek abban, hogyan váljon a férfi azzá az emberré, aki megtudja szerezni a kiszemelt lányt és saját magát is sokkal értékesebbnek tartja. Mex Deluxe-al beszélgettünk a Pua.hu módszer megálmodójával.

02
mex-deluxe.com

 Mindig ilyen jól ment a csajozás?

Nem, egyáltalán nem. Aki veszi a fáradtságot, és végigolvassa a Pua.hu oldalt, és főleg az én bemutatkozásomat, az erre könnyen rájöhet. Az egész kezdeményezés is úgy indult, hogy nekem is rengeteg kudarcom volt az ismerkedésben, és nehézségeim voltak a nőkkel való kommunikációban. Egy gátlásos és szorongó srác voltam, aki nem tudta, hogyan kell a nőket úgymond megérinteni, hogyan lehet vagy kell velük társalogni, hogyan tudok egyáltalán nyitni feléjük. Amit meg végképp nem tudtam, hogy egyáltalán hogy lehetek képes felébreszteni bennük a vonzalmat önmagam iránt. Erre kerestem főleg a választ és ezért kezdtem el próbálkozni azzal, hogy kijártam nappal és éjszaka is megszólítani a nőket. Hogy utána járjak annak a kérdésnek, hogy mi az, ami nincs meg bennem és más férfiban megvan, olyanokban, akik sikeresek a nőknél. Gyakorlatilag így indult ez az egész.

Mikor volt az a pont mikor rájöttél, hogy változtatni kell a dolgokon?

 Az első barátnőm már két hét után szakított velem. Gyakorlatilag ezt nem is nevezhetjük kapcsolatnak, mert ahhoz ez a két hét túl rövid. Igazából ő szedett föl engem. Érdekesnek talált, aztán két hét után rájött, hogy mégse vagyok az a laza és magabiztos srác, akinek gondolt. Persze voltak olyan szituációk, amikben tudtam ilyen is lenni, de a legtöbb esetben nem érezte ezt, például amikor a harmadik randin alig mertem őt megcsókolni. Ez nem igazán egy férfias dolog, amit a nők nem kifejezetten kedvelnek. Aztán a szokásos sztorival jött, hogy nem tudja mit érez és hogy mit csináljon velem. Valahogy így indult ez a történet.

Mit csináltál ezután?

Elkezdtem magamat fejleszteni, kívül és belül is, utána jártam a dolgoknak, embereket, főleg nőket kezdtem megszólítani, és próbáltam egyre több olyan szituációba kerülni, ami kimozdít a komfort zónámból. Ezt évekig csináltam, aztán észre kellett vennem, hogy nem csak én vagyok az egyetlen ember, másnak is vannak ezzel problémái. Mondhatni, kialakítottam magam körül egy csapatot, egy fórumot, ahol egymásnak segíthettünk. Nyilván, én előrébb tartottam már akkor, mint azok, akik évekkel később léptek be. Nekik segítettem először, teljesen karitatív módon, ebből alakult ki a kemény mag, egy baráti társaság, aminek egy része az oktatói gárdám, illetve egy kb. tíz ezer főből álló közösség, csak hazánkban. Mondhatom akár azt is, hogy száz ezres, mert rengeteg emberhez jutunk el az indirekt médián keresztül, és így sokan fordulnak hozzánk, hogy segítsünk nekik különböző technikákkal. Leginkább gondolkodásban, életstílusban akarnak változtatni, személyiséget fejleszteni, hogy egyre sikeresebbé váljanak a nőkkel való kommunikációban, és később a párkapcsolataikban.

10441463_705613712828935_8103501259802053584_n
https://www.facebook.com/mexpua

Sokan keresnek meg azzal, hogy segíts nekik?

 Egyre többen. Szám szerint 50-60 ezren vannak csak az e-mail listámon. Persze ez nem jelenti azt, hogy mind aktív. Facebook-on is több, mint 10 ezer like-olónk van. Több ezren vettek már részt rendezvényeinken is. Több százan személyes oktatáson, tréningeken. Sokan veszik meg DVD-inket, és egyéb kiadványainkat és mai napig rengetegen keresnek meg minket. Nyilvánvaló, hogy terjed a hírünk.

 Mik azok a képességek és kompetenciák, amiket fejleszteni kell?

 Rengeteget fel lehetne sorolni, de amit a legfontosabb kiemelni, az az őszinteség, ami a legtöbb férfinál hiányzik. Vagy azért, mert egyszerűen gátlásosak, és nem merik őszintén kimutatni az érzéseiket a kiszemelt nő iránt, vagy mert ha megteszik, ez sokszor valami hátsó szándékkal társul, amit nem igazán szeretnek a nők. Esetleg félnek, hogy a túlzott őszinteséggel sokat árulnának el magukról, nyitott könyvekké válnának, így hosszú távon a hölgyek elveszítenék érdeklődésüket irányukba. Ez miatt kerülhet a legtöbb férfi a barát zónába.

A legfontosabb dolgok:

  • Őszinteség. Persze nem mindegy, hogyan prezentálja az ember.
  • Dominancia, határozottság. Ez nagyon hiányzik a mai férfiakból.
  • Céltudatosság. Nem csak az ismerkedésnél, az egész életünkben tudnunk kell, mit akarunk. A legtöbb férfi csak teng-leng valamerre. A nő olyan férfira vágyik, akinek van egy felsőbbrendű célja, ami ott van szívében, amit követ, és soha nem tágít mellőle.
  • Párkapcsolat, család
  • Humor
  • Intelligencia

 Tettek vagy inkább szavakra van szükség?

 Nyilván tettekre és nem szavakra. A nők nem azt figyelik egy randin, hogy mit mond az ember, hanem azt, hogy egy adott szituációban hogyan viselkedik, mert akkor jön ki az ember mély személyisége, a hitvilága, és az, hogy hogyan gondolkodik. Ha hiteles egy férfi, akkor ez természetesen összhangban van, ha nem, akkor ellentétes módon viselkedik, ami később kibukhat, és ezta nők elég gyorsan kiszagolják. Ezért is hangsúlyozzuk, hogy a tréningeken nem csajozós dumákról beszélgetünk. Lehet egy-két jó szöveget használni az elején, mintegy mankó, de nem a szövegen van a hangsúly, hanem inkább azon, hogy hogyan építed fel a saját személyiségedet, céljaidat. Ez nyilván kihatással van a későbbiekre.

Mi kell ahhoz, hogy az ember elhatározza, hogy változtatnia kell?

 Nagymértékű elhatározás, e mellett kitartás, mert ezek nélkül nem fog menni a dolog. Főleg, ha valaki olyan mélyről indul, mint én. Tehát ezt csinálni kell, az embernek, mint már mondtam, ki kell mozdulnia a komfort zónájából, persze ehhez útmutatóra is szüksége van, amit mi próbálunk már évek óta megadni nekik.

Mennyire nyitottak az emberek ilyenre?

Aki elmegy a tanfolyamra, az már valamilyen formában nyitott. Legalább 90%-ban. Mert, ha már önmagának beismerte, hogy problémája van ezen a területen és változtatnia kell, az már egy hatalmas lépés, amit a legtöbb férfi nem tesz, vagy nem mert megtenni. Ha már eljönnek hozzánk egy tanfolyamra, akár csak egy ingyenes előadásra, akkor már ez azt jelenti, hogy az első lépés megtörtént annak érdekében, hogy változtasson. Már beismerte önmagának, hogy nem stimmel valami és valahol nem vagyok elég jó, hogy az adott nőt megszerezzem, és nem vagyok az, akinek el tudnám képzelni magamat egy párkapcsolatban.

Milyen visszajelzéseket kaptok a hallgatóságtól?

Mindig vannak olyanok, akik valamit kifogásolnak, vagy valami nem tetszik nekik úgy, valamiben nem ért egyet. Ezeket természetesen tiszteletben tartjuk. Van, hogy olyan kritikát fogalmaznak meg velünk szemben, hogy valamit nem úgy csináltunk, mint azt kellett volna, akkor azon nyilván változtatunk. Szeretjük a kritikus visszajelzéseket, hiszen ezekből tudunk építkezni. A hallgatóság nagy része azonban pozitívan vélekedik az egészről, mert a segítségünkkel barátnőt találtak és jó párkapcsolatot tudtak kialakítani, egy olyan emberrel, akit valóban ők választottak és nem az élet sodorta eléjük. Illetve magasabb önbizalomra tesznek szert, mellette előléptetik a munkahelyükön, sokkal céltudatosabbak lesznek és a környezetük is értékelni kezdi őket, röviden szólva férfiként kezelik majd a megszerzett tudás és az oktatás hatására.

Volt már olyan kérdés, amikor egyből nem tudtál válaszolni?

Biztosan volt, de most így hirtelen nem jut eszembe egy sem, de leginkább az ismerkedéssel, konkrét lánnyal kapcsolatban tesznek fel kérdéseket. Nyilván itt óvatosnak kell lenni, mert itt csak úgy lehet hiteles tanácsot adni, ha minden formában ismerjük a helyzetet, amit öt perc alatt nem lehet kivitelezni. Át kell beszélni a konkrét szituációt. A másik dolog, amire még figyelni kell, hogy ez a dolog két emberről szól. Használhatjuk a legjobb technikákat, lehetünk a legvonzóbb férfiak, ha a másik félnek nem szimpatikus az illető, akkor bármit csinálhatunk, ha a fejünk tetejére is állunk, nem fog felébredni a vonzalom irántunk. A cél az, hogy növeljük azoknak a halmazát, akik közül ki tudjuk választani életünk párját.

Milyen módszerek és gyakorlatok vannak, amivel tudja fejleszteni az ember önmagát?

 Ahogy már többször is említést tettem rá, a legjobb mód az, ha kimozdulunk a komfort zónánkból. Otthon ülünk és nézzük a monitort, ehelyett inkább hús-vér emberekkel kéne beszélgetnünk. Egy férfinak az is növeli az önbizalmát, ha megszólít embereket az utcán. Az önbizalmat rengeteg módon lehet növelni. Például elmegy az ember a konditerembe és elkezd izmot növeszteni, ez a külső önbizalmat növeli. De ami a legjobb módszer, ha ismeretleneket szólítunk meg, vonzó és eleinte elérhetetlen lányokat. Ez lehet a legnagyobb hatással ránk, és növelheti a belső önbizalmunkat.

Melyek azok a szituációk ahol érdemes ismerkedni?

Idegen emberekkel legfőképpen olyan helyeken, ahol sok ember van. Akár a Deák tér Pesten, nagyobb buszpályaudvarokon, parkokban, ahol ücsörögnek az emberek. Olyan szórakozóhelyeken, ahol még nem annyira hangos a zene és lehet beszélgetni. Azokon a helyeken, ahol olyan hölgyek vannak, akik potenciálisak lehetnek egy későbbi párkapcsolatra. Minden olyan helyzet, ahol az ember szocializálódhat.

Meg szereztük a csajt ez rendben van. De meg is kell tartani! Erről is beszélgettek arról is, hogy ezt hogyan kell?

 Ez is benne van, főleg az intenzív tréningek végén van erről szó és a VIP coachingok-on, ahol konkrét hölgy megszerzésében szoktunk segíteni és nyilván randevúban is, itt nyomon követhetjük a folyamatot. Itt a másik irány, ha már megvan az adott hölgy, akkor hogyan kezeljük a különböző válság helyzeteket. Hogyan stabilizáljuk a harmóniát, békét és a szeretet a párkapcsolatban.

Milyen jövőbeni terveid vannak?

 Egyre jobban haladok a párkapcsolati tippek és tanácsadások irányába. Próbálok az embereknek nem csak csajozási tanácsokat adni, hanem akár különböző életmódbeli ötletekkel annak tekintetében, hogyan tudják a saját életüket úgy alakítani, hogy az minél értékesebb legyen és ne csak önmagukért, hanem kicsit másokért is éljenek. Mert nem csak azért születünk, hogy a saját magunknak kitűzött célokat elérjük, hanem azért is, hogy másokért is tegyünk valamit. Ennek nyilván rengeteg formája és szintje van. Már az is jó, ha reggel eldöntjük, hogy legalább egy emberre rámosolygunk, hisz ezzel örömet okozhatunk egy másik, teljesen idegen embernek. Már ez is ugródeszkája annak, hogy az emberekre és a világra is máshogy tekintsünk.  Nem elvenni akarok a világból, hanem inkább hozzáadni valamit. Nagyjából ezek lennének a tervek.

 

Related posts

Leave a Comment