You are here
United_Way_old Egyéb 

LIVE UNITED

A United Way Magyarország egy olyan alapítvány amely a világ legnagyobb, magánadományokból ellátott non-profit hálózatnak, a United Way-nek a tagja.

Az első irodát 1885-ben Denverben alapították. Az elmúlt 125 évben mintegy 45 országba jutott el és körülbelül 1800 irodát működtet. Magyarországba az 1990-es évekbe jutott el, akkor még 20 működő irodával. Ma már csak 3 működő irodát tudhat magáénak hazánkban: a United Way Vértes Vidéke Alapítványt, a United Way Kisalföld Alapítványt és a United Way Magyarországot.

Céljaik, hogy hozzásegítse a gyerekeket, fiatalokat álmaik megvalósításához és tehetségük kibontakozásához. Többek között az ő kezdeményezésükre indult el az adó 1%-ának jótékony célú felajánlása, továbbá számos ügyet támogat mint például az oktatást és az egészségügyet.

uni

Hogy segíthessenek támogatókra van szükségük. Jelenleg is több vállalat segédkezik, hogy feladataikat könnyebben elvégezhessék. Ilyen vállalat például a Béres Gyógyszertár, az MKB Bank vagy a Nestlé Hungária Kft.

Te is segítenél? Hívd az adományvonalukat az 13600/86-os számon, így 250Ft-tal támogathatod munkájukat vagy jelentkezz önkéntesnek a www.unitedway.hu oldalon. Segíts, hogy segíthessenek.

united

Related posts

Leave a Comment