You are here
Fotó: Google Képek Hírek 

Megszűnt a video.racing.hu

Fotó: Google Képek
Fotó: Google Képek

A mai napon bezárta kapuit az egyik legsikeresebb magyar videómegosztó oldal, a video.racing.hu.

A video.racing.hu 2001 őszén kezdte meg működését, 2016-ig összesen 16 ezer videót töltöttek fel különböző felhasználók és majdnem 100 ezret véleményeztek. Ezek között a videók között szerepeltek teljes Forma-1, WTCC, DTM, GP2, GP3, IndyCar és MotoGP időmérők és futamok, valamint a rali Világ-és Európa-bajnokságból, a hosszútávú-világbajnokságból (WEC) és egyéb más autó-és motorsport versenyről is készültek hosszabb vagy rövidebb videók.

Az oldal a tulajdonos szerint 2004-2005 között élte fénykorát és annak ellenére volt népszerű az oldal, hogy nem voltak benne érdemi változtatások.

A megszűnés okának a tulaj azt jelölte meg, hogy már nem szeretett volna több időt és pénzt beleölni az oldal működtetésébe. Saját elmondása szerint végtelenül szomorú, hogy meg kellett tennie ezt a lépést.

Viszont lehetőség van arra, hogy valaki tovább működtesse az oldalt vagy ahogy ő mondta: “Természetesen, ha valaki tovább szeretné működtetni, azért én is hálás lennék, minden átadó, ingyen és bérmentve – jelentkezzen nálam.”

A “búcsúlevélben” az üzemeltető felsorolta azon felhasználók neveit, akik nélkül nem ment volna az oldal: Kovach Anton “A_Tom”, Unix Autó – Zombori Antal, FireStorM, DHR.

Illetve köszönetet mondott azoknak, akik az évek során rengeteg-rengeteg videót feltöltöttek a video.racing.hu-ra, ők a következők voltak: SiLANOR, atiwrc, BimBó, Astra Agressor,  Zebra003, NK, bela123, medve330, DHR, balunso, easy, wait, alesi, Lewisfun95, FireStorM, Taki, pdanev, FairCO, mpower.

N.M

Related posts

Leave a Comment