You are here
Fotó: nydailynews.com Bulvár Hírek 

Nagy jutalmat kapott Chris Hemsworth pénztárcájának megtalálója

Fotó: nydailynews.com
Fotó: nydailynews.com

Mindig is tudtuk, hogy Chris Hemsworth ausztrál színész nagyon jó fej, és ezt újra bebizonyította. 

Története röviden így hangzik: nemrég családjával Los Angeles egyik kicsit “keményebb” környékén járt, ott vacsoráztak, és Chris az étteremben az asztalukon felejtette a pénztárcáját. Biztos volt benne, hogy nem látja soha többé, de rövid időn belül egy 17 éves srác jelentkezett a menedzsmentjénél, mondván, hogy megtalálta a pénztárcát, és szeretné visszaadni a sztárnak.

Becsületességéért a menedzsment nemcsak 10 ezer dollárnyi jutalmat adott a srácnak, hanem kívánságát teljesítve jegyeket is küldtek neki a The Ellen Show-ba, méghozzá éppen akkorra, amikor Chris Hemsworth volt a műsor vendége.

A srácot, Tristin Budzyn-Bakert nemcsak hogy odahívták a színpadra, ahol az ausztrál színész hatalmas öleléssel köszöntötte őt, hanem itt is újabb pénzjutalmak vártak rá: a Thort alakító világsztár neki adta a pénztárca teljes tartalmát (egy maréknyi papírpénzt), és a műsorvezető Ellen DeGeneres is 10 ezer dollárral kedveskedett neki. De szerintünk annak is legalább ennyire örült, hogy Chris írt neki egy ajánlást, hogy az amerikai cserkészek egyik legnagyobb kitüntetésének számító Eagle Scout-ot megkaphassa. Egy ilyen becsületes gyerek szerintünk is megérdemelné!

(offline.hu)

Related posts

Leave a Comment