You are here
horoszkóp Life 

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 29., kedd

Horoszkóp: A Bika kissé szórakozott, nem győzi rendbe hozni a tévedéseit, az Ikrek kedvetlen, a Szűz viszont régóta nem érezte ilyen jól magát a bőrében, mint most.

 Napi horoszkóp – 2015. szeptember 29., kedd

Kos (március 21.-április 20.)

Kihívó viselkedésével magára haragíthatja még azokat is, akiknek idáig a szimpátiáját élvezte. Lehet, hogy valóban olyan sikeres az élet bizonyos területén, mint ahogyan azt állítja, de azért, ha nem szeretne veszélyes ellenségeket magának, akkor talán okosabban teszi, ha mélyen hallgat róla. Esetleg csak annak mondaná el, akiben maradéktalanul megbízhat.

Bika (április 21.-május 20.)
Kissé szórakozott, emiatt kellemetlen szituációk egész sorát kell megoldania. Nem győzi kijavítani a tévedéseit, és még így is előfordulnak olyan pillanatok, amiket legszívesebben elfelejtene. Még mielőtt megsértené a kedvesét azzal, hogy elfelejtkezik a közös programjukról, jobban tenné, ha csomót kötne a zsebkendőjére. Így egész biztosan megúszhat egy hangos veszekedést.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Kedvetlen, és ez az állapot rányomja a bélyegét az egész napjára. Lassan halad a feladataival, legszívesebben csak a kedvteléseinek élne. Mindezt a Szaturnusz bolygó negatív hatása miatt érzi így, és bármennyire is szeretne megszabadulni tőle, a mai napon nem megy. Jobb, ha megbarátkozik azzal a gondolattal, hogy ha ellensúlyozni szeretné, akkor sportolnia kellene.

Rák (június 22.-július 22.)
Ragaszkodik egy hirtelen jött ötlet által tett kijelentéséhez méghozzá igen mereven, aminek számos kellemetlen következménye lehet. Sajnos erre gondol a legkevésbé, mert csak arra törekszik, hogy az elképzelését megvalósíthassa. Visszakozni tapodtat sem szeretne, mert akkor a hiúságán csorba esne. Inkább semmivel sem törődve fejjel megy a falnak, hogy célját elérje.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A pénz nem minden, tartja a közmondás, és ezzel egyet is ért, de azért önmagára ezt nem alkalmazza. Nagyfokú életszeretet jellemzi, kedveli a minőséget és a luxust, és ehhez bizony pénzre van szüksége, nem is kevésre. Képes minden energiáját az anyagi helyzetének a jobbítására fordítani, ám sohasem engedné meg magának, hogy ne becsületes úton növelje a jövedelmét.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Régóta nem érzi ennyire jól magát a bőrében, minden megy, mint a karikacsapás, s ez elbizakodottá teheti. Bármihez kezd, az sikerrel zárul, így a szokásosnál bátrabban mer kockáztatni. Bízik a szerencséjében, hisz olyan régen volt része abban, hogy mindent a lehető legrövidebb úton elérjen. Az elbizakodottság nem vezet jóra, mert a szerencse vak, és akár tévedhet is.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Próbálja lelkiismeretét megnyugtatni, mert egy régi barátja szemrehányását nehezen viseli. Szíve mélyén jól tudja, hogy jogos a neheztelése, mégis úgy gondolja, hogy legjobb védekezés a támadás. Már hamar elfelejtette, hogy milyen rosszul élte meg, amikor egy új kapcsolatért barátja hosszú ideig elhanyagolta. Miért ne férhetne meg egymással a barátság és a szerelem?

Skorpió (október 23.-november 21.)
Provokatív megjegyzése csak olaj a tűzre, és ha jót akar magának, akkor ne feszítse tovább a húrt. Nagy kockázatot vállal, ha nem veszi figyelembe társa tűrőképességét, mert nem lát a fejébe. Nyugodt viselkedése lehet vihar előtti csend, de egy végleges döntés kihatása is. Az elbizakodottság sohasem vezet jóra, pláne nem a szerelemben. Ha akar, változtathat a viselkedésén.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nehezen tudja kordában tartani érzelmeit, mert az illető mágnesként vonzza. Abban reménykedik, hogy ha elég kitartóan rohamozza, akkor előbb vagy utóbb, de beadja a derekát. Nem ismer lehetetlent, és megszerzésének nehézségei csak fokozzák harci kedvét. Megfertőződött a szerelem érzésével, de ezt csak nehezen ismeri be magának. Inkább a csábító szerepében tetszeleg.

Bak (december 22.-január 20.)
Folyamatosan igyekszik nyomást gyakorolni a környezetére, ami váltakozó sikerrel jár. Vannak, akik nehezen viselik el, míg mások inkább kitérnek az útjából, és igyekeznek nem tudomást szerezni róla. Viszont a szerettei már a lázadás gondolatával foglalkoznak, mert látják, hogy más eszközökkel nem tudják jó útra téríteni. Pedig az otthonában nem hiányzik most a feszültség.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Csalódásának az oka a hiszékenysége, amit csak saját magának köszönhet, mert nem vette figyelembe a lehetőségeit. Túlságosan rózsaszínben látta az illetőt, aki közel sem érdemelte ki feltétlen bizalmát. Bizony ez elég sok pénzébe kerül, és még jó, ha nem ürül ki teljes mértékben a pénztárcája. Szép dolog a segítőkészség és a jó szándék, de csak ha megfelelő embernél alkalmazza.

Halak február (február 20.-március 20.)
Remekül mossa tisztára magát, és olyan fürgén kiúszik a kapcsolatból, mint egy hal. Ráadásul, még meg sem indokolja, amivel csak tovább ront a megítélésén. Sietségének az oka, hogy kezdett túl szorosra fordulnia a viszonya, és jobbnak látta, ha nem várja meg amíg, végleg a hálóban marad. Örömében üröm is vegyül, mert nem veszi észre, hogy már horogra akadt.

 

Forrás:

http://www.hirado.hu/2015/09/28/napi-horoszkop-2015-szeptember-29-kedd/

Related posts

Leave a Comment