You are here
shiftwear-e-ink-sneakers-1 Tech 

Okos telefon után jön az okos cipő?

Manapság már minden okos körülöttünk. Vásárolhatunk már okos telefont, okos TV-t sőt még okos órát is. Ezek hatására egy David Coelho nevezetű férfi feltette magának a kérdést: miért ne készíthetnénk okos cipőt?
Az ötlet megvalósításához persze szüksége van némi tőkére, ezért feltöltötte “cipőjét” az Indiegogo nevű oldalra. Erre az oldalra bárki feltöltheti terveit, hogy szponzorokat találjon egyedi, még meg nem valósított koncepciójára. David Coelho hát élt a lehetőséggel, és cipőjét már 144 ezer dollárral szponzorálják. dnews-files-2015-12-ShiftWear_display_shoes_670x440-jpg

ShiftWear nevezetű lábbelije attól lesz okos, hogy egy különleges e-papír bevonatot kap, melyet telefonunkkal tudunk majd konfigurálni. Kinézete nem különbözik sokban egy Air Jordan-től, így inkább a sportosabb ruhák kedvelői élvezhetik majd az új technikát. Mosógépben is tisztitható, ugyanis a cipőn elhelyezett panel vízálló és HD minőségben ontja a mozgó képeket. Ehhez a csodához akár már 150 dolláros áron hozzájuthatunk, ami forintba átszámolva kb. 43ezer forintnak felel meg.

Egy biztos ha ezt a cipőt megveszed, a tiédhez hasonló senkinek sem lesz.

 

Related posts

Leave a Comment