You are here
12994483_605252066310807_8732451692456777885_n Non-stop Tapolca 

Rig Lajos döntött – Jobbikos érdek a választói akarat felett.

Fenyvesi Zoltán a Fidesz-KDNP Veszprém megye 3. sz. választókerületi elnöke sajtótájékoztatót tartott tegnap Ajkán, melynek témája az volt, hogy az Országgyűlés november 8-án szavazott Orbán Viktor miniszterelnök azon indítványáról, amely kimondta volna, hogy nem telepíthető be idegen népesség Magyarországra.

Fenyvesi Zoltán határozott álláspontja a következő volt: Rig Lajos, térségünk országgyűlési képviselője cserben hagyta Ajka, Tapolca, Sümeg, a Balaton-felvidék és a térség lakóit, mindazok akaratát, akik azt szerették volna, hogy Magyarországra ne telepíthessék be kötelezően a migránsokat a magyarok beleegyezése nélkül.

A javaslatot 131 képviselő szavazta meg a FIDESZ-KDNP részéről (legalább 133 igen voks kellett volna), az ellenzék részéről azonban senki sem támogatta az előterjesztést,

Rig Lajos térségünk országgyűlési képviselője sem, de nem támogatta a Jobbik, továbbá a többi ellenzéki párt képviselője sem.

Bebizonyosodott, hogy Rig Lajos , becsapta az embereket, becsapta azt a több mint 31 000 szavazót, akik október 2-án nemmel szavaztak és választókerületünkben nem támogatták migránsok Magyarországra telepítését.

Mi ez, ha nem a térségben lakók akaratának semmibe vétele?

Annak ellenére tette ezt, hogy a kampány időszakában még azt mondta, hogy ő sem támogatja a kvótát, migránsok betelepítését!

Rig Lajos nem az itt élők érdekét képviselte, hanem a Jobbikét! Azt viszont nem tudjuk, ki áll a Jobbik mögött!

Rig Lajos kifejezte ezzel, hogy nem az itt élőket képviseli, hanem pártja szavazógépeként működik! Rig Lajos egy platformra került Gyurcsány Ferenccel!

Szerk: Tette mindezt az a Rig Lajos aki 2015.04.12-én a következőt mondta választási győzelme estéjén:

“Köszönöm a választópolgárok részvételét függetlenül attól, hogy kire szavaztak. Ígérem, hogy mindannyiuk érdekeit képviselni fogom a jövőben!”  Forrás: veol.hu

pk0412riglajosunneples1

Rig Lajos tehát így képzeli el a választópolgárok képviseletét.

Ugyanez a Rig Lajos a következőket mondta 2015. ápr. 28.-án: akkor 220 ember érdekét képviseltem, aztán alpolgármesterként 18 ezerét, most …. A kisebbség nem mehet a nagyobb közösség érdeke ellen.”

Forrás: http://abcug.hu/van-olyan-jobbikos-akivel-nem-innek-meg-egy-teat-se/

Rig Lajos vagy nem érti amit mond, vagy egyszerűen csak mondja, de nem érdekli?

 

Fenyvesi Zoltán kitért Vona Gábor 2016 május környéki kijelentésére, miszerint “aki nem szavazza meg, az hazaáruló!”  Ezek után mi gondoljunk Rig Lajosról?

Kiderült, nincs különbség az egyes ellenzéki pártok között: az MSZP, a Jobbik, a DK és az LMP ugyanúgy viselkedik, amikor Magyarországot meg kell védeni. Ezeknek a pártoknak fontosabbak a saját pártpolitikai, választási és hatalmi érdekeik, mint az ország érdeke.

Kedden teljesen világossá vált, hogy Magyarország a saját megvédésében csak a kormánypártokra számíthat. A Fidesz kijelenti ezúttal is, hogy folytatja a küzdelmet, és amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, addig Magyarországra senki sem telepíthet be kötelezően idegen népességet.

Kezdőkép forrása: 24.hu

Related posts

Leave a Comment