You are here
rig-lajosbdbfe69a-e86b-417a-999c-ed6a07408cc1-1024x576 Non-stop Tapolca 

Rig Lajos vajon kinek az érdekét szolgálja?

Rig Lajos 2016.március.24-én kelt írásbeli kérdése akadt a kezünkbe, mely komoly aggályokat vetett fel. Képviselő úr szavaival élve bennünk is az a kérdés merült fel Rig Lajossal szemben, vajon kinek az érdekeit szolgálta a képviselő, mikor beleavatkozott egy polgári perbe és egy vállalkozó érdekeit képviselte választókerületének önkormányzataival szemben.

Mint az ismeretes 2017. január. 25.-én véget ért egy hosszú peres eljárás, a Sümeg környékén Venturi perként elhíresült jogvita. A per 2013-ban indult, maga az „ügy” pedig a 90-es évek végéig nyúlik vissza. Erről részletesebben írtunk itt: http://nsppress.hu/hirhedt-venturi-per-rig-lajos-az-adofizetok-ellen-dolgozik/

Rig Lajos egy fontos és felettébb érdekes kérdést fogalmazott meg a beadványban:

Írásbeli kérdés linkje: http://www.parlament.hu/irom40/09793/09793.pdf

1

Rig Lajos vajon miért nem kéri számon ezt Rátosi Ferencen, a Jobbik sümegi expolgármesterén, hogy fordulhatott elő ez a lenyúlás? (Mielőtt valakinek is kétsége lenne afelől, hogy Rátosi Ferenc a Jobbik polgármestere lett volna, íme egy videó, ahol Ferenczi Gábor egykori Jobbikos országgyűlési képviselő, ma Devecser Jobbikos polgármestere bemutatja a “legjobb” polgármestert, akinek hivatali idejében cserélték le a Venturi Kft-t a BESZT Kft-re.

Sümeg városának jelenlegi vezetőjét, Végh Lászlót is arra próbálta rávenni Rig Lajos, hogy peren kívül egyezzen meg a vállalkozóval. Természetesen a település vezetője ezt elutasította és milyen jól tette! Az 52 millió forintos követelésből a végén csak 1.5 millió körüli összeget vélt a bíróság jogos követelésnek Sümeg városával szemben. -erősítette meg információinkat Végh László.

Hab a tortán, hogy az önkormányzatokkal szemben a vállalkozót, a Jobbikos ügyvéd, Dr. Gaudi-Nagy Tamás képviselte és képviseli is.

Így hát felmerül pár jogos kérdés az üggyel kapcsolatban az elhangzottak alapján, kinek az érdekeit képviselte Rig Lajos, mikor egy vállalkozó mellé állt, választókerületének településeivel szemben?

Gál úr érdekeit a Venturi Kft képviseletében?

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, Jobbikos ügyvéd érdekeit?

Rig Lajos saját érdekeket keresett-e az ügyben való kiállással?

Fotó: 24.hu

 

 

Related posts

Leave a Comment