You are here
15879144_1387491724616781_1634299423_n Egyéb 

Rigmikus balra tolódás avagy, hogy tart balra a Jobbik.

Rig Lajos január 28.-án kelt Facebook bejegyzésében (itt) a Fideszt vádolja az MSZP-vel való összefogással. Képviselő úr szavaival élve nézzük csak,  „ Ha valaki nem értené, mi történik…” például Tapolcán és a választókerületében a Jobbikkal.

Az első néhány pontjával még egyet is lehet érteni Rig Lajos bejegyzésével, de az hogy Fidesz-Mszp alku kötetett és hogy egymásra találtak a baloldali pártokkal legfőképpen az MSZP-vel még viccnek is rossz.

Tapolcán a 2014-es választások óta Jobbik – MSZP koalíció működik.

Vegyük csak sorjában a történteket. Lévai Józsefet az MSZP helyi elnökét a párt „kizárta” soraiból, mikor Dobó Zoltán a Jobbik polgármesterének alpolgármesteri felkérését elfogadta. Azért az idézőjel a kizárásra, mert ennek bizonyítékát senki sem látta, épp úgy mint a hajdanán magát a tapolcai televízióban tervező közgazdásznak tituláló Dobó Zoltánnak a diplomáját sem.

Az MSZP megerősítését célozhatta meg az is, mikor Dobó Zoltán a Jobbik tapolcai polgármestere, az MSZP expolgármester jelöltjét (Nagykanizsa) , Gáspár Andrást nevezte ki, a települési Városgazdálkodási Kft igazgatójának. Valószínűleg, nem a vállaltan gimnáziumi érettségi végzettség volt a mérvadó a döntésnél.

 

unnamed (1) unnamed

Rig Lajos szereplése az ajkai MSZP-s városvezetés által irányított médiában lassan mindennapossá válik és mint azt a képek is tanúsítják, jól is érzi magát az MSZP-s vezetők társaságában.

15978984_781424388665340_569282844_n (1)

A fotót Rig Lajos oldalán találtuk.

Rig Lajos és a Jobbik ugyanakkor Gyurcsány Ferenccel is összeáll, ha az érdek úgy kívánja. Ezt bizonyítja a következő fotó is, melyen a Jobbik molinójának tartásával fejezte ki együttműködését Gyurcsány Ferenc a Jobbik felé.

Budapest, 2016. november 8. Jobbikos képviselõk „Az a hazaáruló, aki pénzért terroristát is beenged” feliratú molinót tartanak az alaptörvény hetedik módosításáról szóló szavazás alatt az Országgyûlés plenáris ülésén 2016. november 8-án. Jobbra Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke, Középen, a háttérben Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. 131 képviselõ szavazott igennel, 3 nemmel, így nem kapta meg a kétharmados támogatást Orbán Viktor miniszterelnök alkotmánymódosítási javaslata, amely kimondta volna, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthetõ be. MTI Fotó: Kovács Tamás
“Budapest, 2016. november 8.
Jobbikos képviselők „Az a hazaáruló, aki pénzért terroristát is beenged” feliratú molinót tartanak az alaptörvény hetedik módosításáról szóló szavazás alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. november 8-án. Jobbra Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke, Középen, a háttérben Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. 131 képviselő szavazott igennel, 3 nemmel, így nem kapta meg a kétharmados támogatást Orbán Viktor miniszterelnök alkotmánymódosítási javaslata, amely kimondta volna, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be.
MTI Fotó: Kovács Tamás”

Az MSZP és a Jobbik Tapolcán és a Veszprém megye 3-as számú választókerületében tehát, Rig Lajos és Dobó Zoltán vezényletével sikeresen összeállt. Végezetül a Tapolcai Újság Online verziójában megjelent kép feldolgozásával, hogy magánszemélyeket ne soroljunk a politikához, bemutatjuk a nagy csapatot baloldalról:

baloldal

Related posts

Leave a Comment