You are here
Amerikai Horror Story Ajánló Sorozat 

Röviden az Amerikai Horror Story -ról

Az Amerikai Horror Story antológia jellegűen meséli el a történetet, minden évad mást mutat be, és függetlenek egymástól. Ryan Murphy és Brad Falchuk a sorozat megálmodója.

Röviden az Amerikai Horror Story -ról

Amerikai Horror StoryAz első évad a Murder house címet kapta, a történetben a Harmon családé a főszerep. Az alaptéma a szokásos témát dolgozza fel, a felújításra váró ház sötét múlttal rendelkezik. Ha valaki nagyon sok ilyen témájú filmet látott, annak is tud nyújtani újdonságot a sorozat.

A második évad az Asylum alcímet kapta, és az egész sorozat egy elmegyógyintézetben játszódik. Az 1964-es évek viszonyaiba enged betekintést. Több korábbi szereplő visszaköszön az előző évadból.

A harmadik évad a Coven alcímet kapta. A boszorkányok mindennapjait mutatja be az 1830-as években, és napjaink között váltakozva. A boszorkányperek már 300 éve lezárultak, és akik túl élték iskolát nyitottak New Orleans-ban, hogy támogassák a sorstrársaikat.

A negyedik évadnak a Freak Show címet adták a készítők. A történet a különös szerzeteket felvonultató cirkusz áll, most az 1950-es évek Floridájába tekinthetünk be. A sorozatban szereplő torz emberek, és az őket megtekintő emberek közötti feszültséget mutatja be.

Az ötödik évad, nem olyan régen indult, és a Hotel nevet kapta. Erről nem szeretnék sokat elárulni, akit érdekel, az biztos bele fog nézni. Annyit mondanék róla, hogy Lady Gaga állandó szereplő lesz benne.

 

További infó:

http://www.imdb.com/title/tt1844624/

Related posts

Leave a Comment