You are here
Sebestyén Balázs (Fotó: stop.hu) Hírek Tv 

Sebestyén Balázs a TV2-nél?

Sebestyén Balázs (Fotó: stop.hu)
Sebestyén Balázs (Fotó: stop.hu)

A TV2 új tulajdonosa, Andy Vajna a pletykák szerint leszerződtetné a rivális RTL Klubtól Sebestyén Balázs műsorvezetőt és több kollégáját is – tudta meg a Blikk.

Amióta a 71 éves filmproducer Andy Vajna tulajdonába került a TV2, valoságos harc indult a műsorvezetőkért, a Dirk Gerkens volt RTL-vezér által vezetett elnökség a tervek szerint több műsorvezetőre is lecsapnának, többek között a 31 éves Sebestyén Balázsra, aki 2003 óta tagja az RTL Klubnak, emellett a Class FM reggeli műsorát is vezeti 2009 óta.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter elmondása szerint nem jelezték a műsorvezetők, hogy kaptak volna ajánlatot más csatornától.

“A Blikk értesülései így erősen a pletyka kategóriába tartoznak, névtelen informátorok szóbeszédeit pedig nem lehet érdemben kommentálni. Egyébként sem hiszem, hogy bárkinek bejött volna egy ilyen váltás, akár a legutóbbi időkben is” – közölte Kolosi. A TV2 nem reagált a pletykákra.

Később újra megszólalt az RTL, egy közleményt adtak ki, mely így szól: „A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Klubnál.” – idézi a közlemény Sebestyén Balázst.

N.M

Related posts

Leave a Comment