You are here
digi sport Hírek Tv 

Szombaton indul a DIGI Sport 3

digi sport
Fotó: digisport.hu

Újabb sportcsatorna indul ebben az évben, az M4 Sport júliusi debütálása után szombaton érkezik a DIGI Sport 3.

2015. október 24-én, szombaton a DIGI Sport elindítja harmadik HD-csatornáját, DIGI Sport 3 néven. Az új adó indulásával több Európa-liga, valamint angol, olasz és francia bajnoki mérkőzést láthatnak majd a DIGI Sport nézői.

A Premier League és Serie A jogokat birtokló DIGI Sport október 24-én, szombaton elindítja harmadik HD-csatornáját, DIGI Sport 3 néven. A 2009 óta sugárzó DIGI Sport és a 2011 márciusában indult DIGI Sport 2 mellett az új csatornán több Európa-liga, valamint olasz, angol és francia bajnoki mérkőzést láthatnak majd a futballrajongók.

A harmadik csatorna lehetővé teszi, hogy a jelenleginél több élő sportesemény kerüljön képernyőre. Ami pedig a kínálatot illeti, a wimbledoni tenisztornán, az ATP világbajnokságon és az úszó világkupákon kívül továbbra is a DIGI Sporton láthatják a brazil, az argentin, a belga és a skót labdarúgó bajnokság mérkőzéseit, a kosárlabda Euroligát, a ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának Bajnokok Ligája mérkőzéseit, illetve a MotoGP futamok mellett a hamarosan induló Formula-E sorozat versenyhétvégéit is.

„Ez hatalmas lépés a DIGI Sport életében. Egy új csatorna indítása mindig izgalmas kihívás a műszaki személyzet és a műsorkészítők számára egyaránt. A DIGI Sport 3 indulásával lehetőséget kapunk arra, hogy az eddigieknél több élő közvetítést mutassunk meg párhuzamosan és még több friss információt oszthassunk meg a sportrajongókkal napi hírműsorunkban, a Sport 24-ben” – nyilatkozta dr. Faragó András, a DIGI Sport főszerkesztője.

Néhány kiemelt közvetítési joga:

-Barclays Premier League angol labdarúgó-bajnokság
-Serie A TIM olasz labdarúgó-bajnokság
-Ligue 1 francia labdarúgó-bajnokság
-UEFA Európa-liga
-wimbledoni tenisztorna
-ATP 1000 és WTA tenisztornák
-Veszprém SEHA Liga mérkőzések
-Turkish Airlines férfi kosárlabda Euroliga
-Formula-E, Moto GP, IndyCar Series, NASCAR

(digisport.hu)

Related posts

Leave a Comment