You are here
greatest-books-merry-go-round Ajánló Könyv 

Újabb 5 zseniális könyv férfiaknak

Újabb 5 zseniális könyv férfiaknak

Megérett rá az idő, hogy újabb öt könyv kerüljön bemutatásra a listáról. Szeretném leszögezni, hogy mivel nem mindegyik könyvről találtam magyar változatot (tehát nagy valószínűséggel magyarul nem jelent meg), így azoknak eredeti címét fogom közölni. Előre is köszönöm a kedves olvasók megértését. Íme tehát az újabb 5 zseniális könyv listája:

Stephen King: Ragyogás

greatest-books-merry-go-round

Érezted úgy, hogy a falak beszélnek hozzád, miközben a fiad a halottak és az élők közti kapocs? A Ragyogás egy modern gótikus horror, ami garantáltan ébren tart egész éjszaka.

Denis Johnson:Train Dreams

FHM_308_Aug_Books_LJC195798

Mivel 128 oldalas csupán, ez a könyv elég rövid ahhoz, hogy hétvégi olvasmány legyen belőle. Ennek ellenére elég, hogy elgondolkoztasson legalább a következő szerdáig

Jay Mclnerney: Fények, nagyváros

FHM_308_Aug_Books_LJC195820

Azt hinnéd a sztori halálról, csalódottságról szól, de Mcinerneynek érzéke van a morbid humorhoz. Egy élet leckéje van ebben a könyvben.

Ernest Hemingway: Akiért a harang szól

FHM_308_Aug_Books_LJC195813

Felejtsd el az unalmas töriórákat! Ideje, hogy Hemingway epikus történetét tartsd kezedben a spanyol polgárháborúról. A könyv egy csapat lázadóról szól, akik a támadásra megfelelő időre várnak. Ez a könyv az adott korszak magasiskolája. Ajánlott, hogy legyen kéznél egy erős ital végső csatajelenethez.

John Buchan: 39 lépcsőfok

FHM_308_Aug_Books_LJC195822

1914 májusa van és Richard Hannay-t épp most mártottak be egy amerikai kém halálának ügyében. Ezek után megkezdődik a hajsza sokféle gonosztevő között. Egy délután alatt ki fogod olvasni.

Forrás (kép és szöveg):

http://www.fhm.com/entertainment/31-great-books-every-man-should-read-before-he-dies

Related posts

Leave a Comment