You are here
resz Life 

Újév – A sárga földig! – És tovább!

Na, már megint miről ír ez az arc?

Oké, kezdjünk bele. Egyébként jó, hogy megkérdeztétek, mert simán betoltam volna egy in medias rest, aztán csak néztetek volna:”Te jó ég, miről is van szó?”
Mert hát amiről szó van, az nem más, minthogy milyen opciók vannak arra, ha szilveszterkor valaki valamit akar csinálni. Mondjuk akár éppen semmit. Szóval, kezdjük itt. 😀

Semmittevés

Ez a legjobb megoldás arra, hogy tudasd a többiekkel: „Nem hat meg a szociális élet, a tiéd sem Jani!” Sőt, ha a semmittevésről még szelfit is lőttök, akkor ezt tudatjátok:”És még be is ….,  Jani, te meg nagyon!” (Bocsánat, de egy ponton túl már magamat kell cenzúráznom… :/ )
Akárhogy is, azért otthon jó lazulni. Így elég alacsony annak a kockázata, hogy valaki seggbedurrant titeket… Egy petárdával. Nyilván petárda, mire gondoltál? (Huhh, ezt a cikket le fogom tagadni, ennél jóval kulturáltabb vagyok általában! 😀 )
No persze, ha otthon vagytok, akkor a pia is olcsóbb, sőt, új távlatok nyílnak, mégpedig: Életetekben először átaludni az újévet. Na, mármint az újévet nem, mert reggel felkeltek, de akkor már késő lerészegedni. Vagy éppen korai. Nézőpont kérdése.

Idle

Házibuli

A tömeges lerészegedés így is, de még úgy is lecsap országszinten a jó polgárokra, ha a Halley-üstökös meggondolná magát, letérne a pályájáról, azt’ haladna a föld felé. Csak akkor pár nappal tovább tartana ez az állapot, aztán részesei lehetünk a legnagyobb újévi tűzijátéknak.
De a lényeg! Miért nem szóltok? A házibuliban nagyon-nagyon olcsó a pia, sőt, ingyen van. Már ha te is vittél egyáltalán valamit, mert ha nem, akkor magadra vethetsz. Meg rád is vetnek, csak földet. Szóval ilyenkor illik valamit vinni.
Továbbá a házibuli kiváló helyszín arra is, hogy megmutasd: Te vagy a legnagyobb ökör a társaságban. Ha nem te vagy, az gáz. Mondjuk az is gáz, ha mégis te vagy, de erre csak reggel jössz majd rá…
Vagy a detoxon. 😀

buli-party-hard2

Szórakozóhely

Ez a leg… Nem, nem így kezdem, mert én másképp állok a dologhoz. Igyekszem tárgyilagos maradni. Igen, tudom, ez eddig sem jött össze… Az ott egy elhagyott magányos sör? Viszem is!
Merthogy a szórakozóhelyeken olyan drága a pia, hogy már arra is lecsapsz, ami kifolyt a földre. Mert azért a példával kissé ellentétbe, ha arra csapsz le, ami valakié, akkor más is lecsap rád. Egy üres whiskey-s üveggel.
És, csak hogy folytassuk, ez igaz a csajozásra is! Ne, ne kezdj el csajozni! Kérlek! Na, neked is lehet beszélni. Tripper, kankó, szifilisz, Jani mindent hazavisz.

*Bár igyekeztem fenntartani az eredeti Jani nevet, de csak most realizáltam, hogy nekem János a harmadik nevem. Legyen inkább Benjámin…” 😀

Crowds of people having fun on a music concert
Crowds of people having fun on a music concert

Kocsma

Az első kocsma… Ez nem történelemóra, de a kocsma egy egész jó megoldás. Középdrága italok – miért nem úgy közelítettem meg, hogy középolcsó? – és persze jó hangulat. Nincs hangos zene, de a szilveszteri különkiadásban idén is éppen annyi részeg van, mint egyébként. Csak most meg is mutatkoznak. (Tudtátok, hogy nálunk az egyik legnagyobb az alkoholisták aránya? Na, öcsi, lökd ide a felest, nem bírom ezt a cikket!)

resz

Lezárom

Tényleg mennem kell! Nem, nem kell mennem, de már megszoktátok tőlem az ilyen rövid cikkeket és ha teleírnék még egy második oldalt is, lehet, hogy háború törne ki. Basszus, már megint lőnek!

”Ez csak a petárda, elmúlt éjfél!”

Fenébe, mondom, hogy sokat beszélek! Jók legyetek!

Írta:

Weisz Benjámin

Related posts

Leave a Comment