You are here
12336261_1069047439795158_353935299_n Interjú 

Villáminterjú Aracsi Norbert rendezővel

12336261_1069047439795158_353935299_n

Már készítettem korábban is interjút vele, amiben mesélt eddig filmes munkásságáról. A forgatás azóta sem állt meg, jövő évi terveiről mesélt Aracsi Norbert.

 

Eltelt egy kis idő mikor utoljára beszélgettünk. Pár gondolatban össze tudod foglalni, azóta kivel dolgoztál, milyen projektjeid voltak?

Igen, lassan egy éve már annak a beszélgetésnek. Azóta elég sok minden történt. Túl vagyok egy sikeres színházi időszakon. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a Pulóvergyűjtővel kapcsolatban. Valamint, azóta több reklámfilmet forgattam. Jelenleg pedig 3 forgatókönyvet készítek és egy tv sorozat pilot anyagán dolgozom.

 

A szemfüles közösségi oldal „lakók” láthatták, hogy elkészült/készül a Nyúldomb forgatókönyve. Mit érdemes tudni erről?

Kerek egy éves munkafolyamatot fejeztünk be nemrég Kovács Molnár József írótársammal. Most már kezdődik a film előkészítése.

 

Honnan merítettek ötletet hozzá?

 Szerettünk volna egy olyan filmet készíteni, ami egyedi, amerikai ízű, mégis magyar vonatkozású legyen. Elkezdtünk kutakodni a magyar történelemben, és végül egy olyan történelmi időszakot választottunk, amiről nem nagyon beszéltek eddig.

 

Mikor várható, hogy elkészül belőle a film és kikkel fogtok együtt működni?

 A Romis film berkein belül fog elkészülni a film, valamint az ügynökségem a CreArt Talent Agency is részt vesz a munkálatokban. A film várhatóan 2016-ban kerül bemutatásra. A részletekkel kapcsolatban pedig 2016. január végén lesz hivatalos sajtótájékoztató.

 

Esetleg vannak konkrét elképzelések a színészekkel kapcsolatban?

 Igen vannak, de januárig ez még maradjon az én titkom.

Köszönöm szépen a válaszaidat! További sikereket kívánok neked és remélem hamarosan bővebb információkat megtudhatunk majd a filmmel kapcsolatban.

 

A korábbi interjút, ami Aracsi Norberttal készült interjút ITT olvashatjátok.

Related posts

Leave a Comment