You are here
Fotó: 168ora.hu Gazdaság Hírek 

Volt közmunkás a Quaestor élén

Fotó: 168ora.hu
Fotó: 168ora.hu

A 444.hu információi szerint március 16.-i hatállyal új vezérigazgatót neveztek ki a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. élére Orgován Béla volt közmunkás személyében.

Ennek tekintetében több mint valószínű, hogy ő viszi el a balhét a 150 milliárd forintos csalással kapcsolatban. A 38 éves új vezérigazgató a Pest megyei Tápióságon született, sokak szerint még az általános iskolát sem fejezte be illetve középfokú végzettsége sincsen, éppen ezért sem hiszik el a faluban, hogy ő lett a vezetője a nemrég csődbe ment cégnek.

Több helybéli szerint Orgován Béla szinte egész életében munkanélküli volt és az államtól kapott közmunkát is, azt is elmondták, hogy a férfi börtönben ült többször is, utoljára másfél éve szabadult, volt aki azt mondta, hogy többet volt bent, mint kint.

Mostanában azt mesélte a faluban, hogy a fővárosban kapott munkát, méghozzá olyat, amihez egy szürke Opel is kapott, hogy azzal menjen el dolgozni.

Mindenesetre, ha valamilyen irat eltűnt a hetekben, akkor az az ő felelőssége lesz. Orgován előtt Tarsoly Csaba volt a Quaestor élén, a csőd után azonban kikerültek a cég látóteréből.

Írta: Nagy Miklos

Related posts

Leave a Comment